BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 10 juni 2009

Undersökningar

Kl. 13,20
Jaha, så var vi inne i sjukhusvärlden igen! Idag började dagen med röntgen 8,40 sen gick vi till avd 67. Där blev det lite väntan innan inskrivningen. Skoj att se folket igen, alla blev så glada att se honom. Det blev taget EKG, vikt (4850 g) och de ville veta längden (64 cm). Sen blev det lite väntan igen innan det blev dags för UKG (ultraljud av hjärtat). In i behandlingsrum igen och så fick han emla salva på händerna som skulle sitta en timma.
Efter den timmen så stack de honom i handen, först i höger men det ville sig inte riktigt så de tog bara lite blod där, men i vänster gick det bättre. Sen var vi fria till efter 14, då ska vi prata med narkos inför morgondagen!

Tydligen står han som nummer 1 vilket innebär att han antagligen kommer att få komma in vid 8 imorgon, och det är superskönt!
Nu ska jag gå och slänga in lite tvätt i tumlaren, han kräkte inatt plus att det råkade läcka lite mat... sånt som händer...

Kl. 17,05
Så nu har vi pratat med narkos oxå. Inga konstigheter där, sömnmedlet sätts in i pvk:n i handen och han somnar på ca 10 sek! Vi får vara med när han somnar. Sen tar ingreppet ca 2-2½ timme.
Inatt kommer jag och Leo att sova på avd 67 eftersom han kommer få sista maten mellan 3-4 sen är han fastande, och den måltiden får sköterskorna sätta. Plus att han ska bada tidigt imorgonbitti, för strax efter 8 bär det av!! Så det blir ingen uppdatering mer från mig efter 19-tiden, jag tar datorn med mig till rummet men där finns inget internet! Som tur e så har jag mitt favvospel på datorn, CHUZZLE! Underbart spel, eller hur syster??? ;-)

3 hade något att säga!:

Em sa...

Underbart.. tja, beroendeframkallande som fan iaf. Och varsågod ;)

Emma leonsmamma sa...

LYCKA TILL I MORGON. Tänker på er. Kram Emma

Emilias mamma sa...

Då hoppas jag att du sover riiiktigt gott nu, så du vaknar utsövd om ett par timmar =) Kram o lycka till i morgon!