BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 8 juni 2009

Audiologen

Idag har Leo varit på lasarettet igen för att göra hörseltest! Det gjordes aldrig i Lund. Audiologen som genomförde undersökningen var en jättego kvinna som hette Shiva och hon tyckte Leo var underbar! (Så klart! *ler*) Hon var helt tagen av allt hans hår (precis som alla andra!). Allt gick bra på testet, trots att Leo skull envisas med att snacka... *ler* Han fick grönt ljus på båda öronen, men det var jag ganska säker på att han skulle få. Vi har ju märkt att han hör oss och letar efter var ljuden kommer ifrån.
Efter sjukhuset så körde jag inom Maxi och handlade lite mat, blev rostbiff och potatissallad idag! Det är ju så gott! Förhoppningsvis ska vi ju åka ner som planerat imorgon kväll så då är det bra om vi inte har så mycket i kylen då. Sen är vi ju borta ons till fre! Ska bli skönt att få det gjort nu.

Max var hos farfar under tiden vi var iväg, men sen när vi kom hem så ville han inte komma hem för farfar skulle klippa häcken och då skulle han hjälpa till. Så farmor ringde nu och sa att de kommer ner sen. Skönt att han trivs hos dem.

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Skönt att ni bor så nära varandra också på så sätt =)