Älskade unge... 2 år idag!

Idag är det 2 år sen som jag låg på bb med en liten kille vid min sida... En helt underbar kille som vi väntat så länge på! 2 år som bara har flugit iväg!

Denna helgen har varit full med kalas. Igår hade vi släkten här och hans kompis Elsa med föräldrar! Vi bjöd på tacogratäng med grönsallad och alla tyckte det var gott som tur var! Ungarna (Max, Elsa & Caroline) lekte som bara den och hade jätteskoj. Tiden bara sprang iväg och de blev tröttare och tröttare men varken Max eller Elsa skulle ge sig, så vid 11 först åt de välling... Sen när alla gästerna hade gått, utom mamma, pappa & syster som skulle sova över, så somnade han i mammas famn (sin mormors). Sen satt vi uppe till 2 och babblade...

Döm om min förvåning om han vaknade först 8 imorse!! Var helsäker på att han skulle vakna 6,30 som vanligt! Sen var jag och handlade till barnkalaset på em. Och när jag kom hem fick Max öppna sina paket från oss eftersom han ju faktiskt fyller år idag! Han fick en stor traktor, ritblock och kritor och en Byggare Bob film... Han älskade traktorn!!! Han är galen i traktorer...

Sen när mamma, pappa & syster åkt hem och J åkte till träningen så åt Max middag och sov sen middag i nästan 1½ timme. Under tiden där så passade jag på att fixa iordning till kalaset, gjorde fruktsallad, blåste upp ballonger mm...

Kl 13,50 kom första gästen... E och mamma J. Sen kom L & W strax därefter, tyvärr kunde inte T & K komma pga att T är sjuk och A & S kunde inte komma pga A ska ha bebis inom en vecka och ville vila och det förstår jag ju som själv är tjocker nu! ;-)

Kalaset gick jättebra och ungarna busade och hade sig, Max fick en traktor av E & en bil och en sagobok av S&W.

Sen på kvällen kom svärmor för att hjälpa mig att sätta ihop hyllan som han fick av de i födelsedagspresent. Tog ett tag men med lite hjälp av Max så gick det bra och det blev skitfint!

Så nu i kväll känner man sig lite slut... Max har somnat och snart ska jag gå ner till J. Måste ju bara lägga upp bilder på bilddagboken först... :-)

Stort grattis till vår älskade lille kille på din 2 årsdag! Hoppas den var precis så bra som jag tror att du tycker!! Vi älskar dig oändligt mycket!!

Kommentarer

tösan sa…
Grattis till Max på tvåårsdagen!

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...