31

Ja så gammal blir jag faktiskt idag. Ytterligare ett år har gått. Inte för att jag har någon vidare nojja. Jag har allt jag kan önska mig, en underbar familj! Max kom gående med min present imorse, han passade på att öppna den innan jag fick se den. Jag fick ett mycket efterlängtat presentkort på Trivas på Råå. Har varit där en gång innan och det var underbart! Ser fram emot nästa besök.

Igår kväll var jag på me&i-party hos Linda. Jättefin kollektion. Förra kollektionen var inte alls så fin som denna. Blev köpt 2 tröjor, ett par knickers till Max. Sen slog jag på stort och köpte en tunika till mig själv! Första gången jag köper me&i-kläder till mig själv.

Idag hade jag en riktigt bra jobbtid, 8,30-15,15! Skönt att kunna sluta i lagom tid någon gång. Det bästa av allt är att jag slutar 15,15 även på fredag! Och har ledig helg. Kan denna veckan vara bättre? Tror inte det.

Idag efter jobb var jag på barnens hus och köpte present till Max kompis E, som fyllde 3 i måndags. Körde inom Babyland för att se om de hade emmaljungas scooter 2,0 i "min" färg, brown check. De hade ett ex hemma så jag la undan den till på lördag! Har velat ha en sån vagn ett tag, eftersom Leo inte behöver en stor vagn med fullt liggläge, scootern är både lättare och mindre än den vi har nu. Det bästa av allt är att på fredag ska jag åka dit och köpa den!!

Jocke var med Leo hos hjärtläkaren idag. Ekg, ultraljud var riktigt bra så han sänkte den hjärtstärkande medicinen ytterligare, han har redan en rätt så svag dos. Känns så skönt att veta att han mår riktigt bra, även hjärtmässigt.

Egentligen skulle Leo ha provat en ny inhalationsmedicin idag, men det blir på onsdag istället. Han behöver något slemlösande som är snabbverkande. Nu har vi pulmicort till honom, men det verkar på längre sikt. Airomir, som vi ska prova på onsdag, är ett snabbverkande medel. Han har fått det en gång innan, då sjönk han ordentligt i syresättning men sen visade det sig ett par dagar senare att han var ordentligt uttorkad så jag hoppas att han klarar det bättre nu. Det hade hjälpt en hel del.

Kommentarer

Nilla sa…
Inte gammal, UNG!!!

Grattis!!!!
Mathias sa…
Jasså, fyller du också år 5:e maj. Det är en bra dag att fylla år på. Grattis!
Mickis.H sa…
Grattis :)
Skönt att höra att Leo mår bra :)
Kram
EmiliaJ75 sa…
Den vagnen har vi i svart till Max - är såååå nöjda!

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...