BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 26 juni 2009

Logopedbesök...

Jaha, idag var vi på sjukhuset igen... Bara tredje dagen denna veckan! :-)
Idag var det dags för besök hos logopeden för att se hur det går med hans ätande... I o m att han inte har tagit något i munnen innan så måste han öva extra på det nu, det är ju nytt för honom.
Max fick vara hos farfar så länge. Alltid lättare när inte han är med. Han vill ju självklart ha uppmärksamhet han oxå och det får han ju hos farfar.
Det var inte helt lätt att hitta till logopedmottagningen, det låg inte i själva sjukhuset som jag trodde utan i en byggnad bredvid. Det sk Olympiahuset. Vi pratade lite om vad han äter i munnen och hur mycket. Hon frågade när vi började och lite runtomkring. Sen ville hon se honom äta och jag hade tagit med gröt så han fick lite där. Gick rätt så bra med avbrott av några mindre kräkningar! Mest slem dock idag... Logopeden var väldigt nöjd med att Leo äter så pass bra i munnen med tanke på hur "efter" i utvecklingen han är. Som vi sa: det går med myrsteg och det får vi räkna med! Huvudsaken är att han inte vänder bort huvudet eller spottar ut det!

Idag har jag börjat ge honom majspuré oxå. Det gick ner... Han åt nästan 4 små skedar! Det är superbra för honom!

Ikväll blev det grillat som alla andra dagar denna veckan! Så mumsigt ju! Jocke skulle skjutsa sin far till Sofiero (de fick biljetter till Banny Anderssons Orkester av oss och Jockes brors familj och Gittan var redan därute eftersom hon jobbar i närheten). Därför skulle han bli lite sen idag och eftersom det var fotboll redan klockan 18 så fixade jag grillandet själv, vilket jag upptäckte är lite snårigt med båda ungarna pigga och igång... Men det gick bra!

Nu har alla killarna somnat gott, Jocke börjar redan 6 imorgon bitti så han gick och la sig strax efter 22.

0 hade något att säga!: