Nu vet vi...

vad det är som sparkar i min mage! Det är en kille till! Precis som jag misstänkt! Jocke blev väldigt mallig efter det, kläckte ur sig ngt om att "män gör män"... ;-)

Idag har jag både varit hos barnmorskan och så har vi varit i Lund. Hos bm såg allt bra ut, magen hade växt 2 cm sen sist, är 32 cm nu, och enligt kurvan. Hjärtljuden tog lite tid och få "rätt", hon fick ruska liv i honom först för han sov nog. Hon tyckte att hjärtljuden var för låga. Känns bra att hon ville kolla extra bara för säkerhets skull! Tyvärr var det sista gången med henne idag för hon ska börja i stan sen. Men det blir väl inte så många kollar till...

Sen vid 12,15 lämnade vi Max hos sin älskade "fafa". Farfar är favoriten med stort F!! Och idag blev han jätteglad för de skulle gå och titta på traktorerna!! Finns nog inte mycket som slår det!! (Ett företag i byn som har en massa traktorer till salu...) Han ville inte sova middag så vi hade lite förhoppningar om att han kunde somna i vagnen efter att ha sett traktorerna... men det hade han inte gjort!

I Lund var allt som vanligt, förutom att vi denna gången fick reda på att vi ska få en liten pojke!! Det syntes så tydligt!!! :-) Han (UL-läkaren) frågade om vi ville veta och jag kunde inte hålla mig längre! Så nu blir det inget inhandlande av klänningar... men det kan nog vara bra för Max att det är en kille till. Speciellt som det bara kommer skilja lite drygt 2 år!

Eftersom jag är i v 33 så kollade de även tillväxten och måtten var exakt som de skulle vara i den veckan så det kunde inte vara bättre, de fick fram att han väger 2059 g! Eftersom de inte kan se något annat än vad de redan vet om hjärtfelet förrän han är född så fick vi ingen ny tid. Känns både skönt och lite synd. Det har varit så skoj att följa honom via ul. Och vi har fått fina bilder! Fick en idag oxå! Ska se om jag kan lägga upp den senare.

Nu har jag nog en tuff vecka framför mig på jobb! Ska jobba extra på lördagen för att få ihop mina timmar eftersom jag är ledig julafton och juldagen... Så jag jobbar nu tis, ons, tor, fre, lör... Blää men vad gör man... Nästa vecka är jag ledig julafton, juldagen... Valde att jobba nyårsafton och nyårsdag istället! Julafton är mycket viktigare för mig!

Sen måste jag börja planera för när jag ska gå på mammaledighet... blir väl max januari ut...

Kommentarer

tösan sa…
Så skönt att allt var bra och grattis till en liten kille till! Namnfunderingar? Tänk att det inte är mer än beräknat 7 veckor kvar! Vart tar tiden vägen?

*kram*
Åh...vilken fin bild!

Förstår ju om du velat ha en tjej...en av var...men du får göra som jag sen, en tös på tredje gången gilt *fniss*

Precis som du säger kommer Max o brorsan att ha superglädje av varann i många år fram. Jag ser ju bara på mina grabbar - vill ju gärna att Jonatan skulle visa sig vara en tjej, men icke o det var lite trist (då) även om man såklart blev lika glad för honom iallafall =D
Jenny sa…
Åh, grattis till ännu en pojke! Vad kul att ni tog reda på det. =)
Liz1e sa…
grattis! oavsett vad det blir så är syskon det finaste man kan ge sina barn!

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...