BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 9 oktober 2011

Söndag...

Idag har det varit en riktig slappedag. Kontrollerna i morse gjordes tidigare än vad vi är vana vid så vi var båda lite yrvakna.. Vi har fått lite annorlunda rutiner nu, vi brukar sova till nästan halv 9. Idag blev vi väckta redan 7,50! ;-)

Vikten var ett hekto upp och magen en halv centimeter mindre så det är inga stora förändringar precis... Vi gick ut och satte oss och åt frukost i lunchrummet. Helt plötsligt hade det gått en timme och vi satt fortfarande kvar och snackade med andra på avdelningen. (För tillfället är här 4 barn från Helsingborg...)
Det är skönt att kunna sitta och snacka skit med andra i samma situation.

Leo var antagligen den lättaste patienten idag på ronden. Bara en ändring på medicinlistan, fortsatt halvering av Oxynorm. Annars är det bara att vänta på att det ska sluta rinna så mycket i dränen. En evig väntan...
På tisdag är det 4 veckor sen vi skrevs in...

Trots att vi inte gör något speciellt så går dagarna ganska fort här. Idag har Leo velat att någon av oss ska ligga bredvid honom i sängen vid flera tillfällen. Det är så sjukt mysigt att krypa upp bredvid honom och bara gosa.
Imorgon börjar en ny vecka. Nya tag.. Förhoppningsvis kan de dra ett av dränen snart.

Det känns lite som att jag mest upprepar mig i mina inlägg nu. Dagarna ser hyfsat likadana ut för tillfället.
Vi har hittat en fungerande vardag här och har trevligt folk runt oss, men visst önskar jag att vi kunde få komma hem och att allt ska bli som vanligt igen...
Men det kommer!

Skön sovstil..
Mys!

0 hade något att säga!: