BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 15 oktober 2011

Lugn lördag.

I morse vaknade Leo vid 8 redan och var klarvaken nästan direkt. Han ville ut i vagnen och blev jätteledsen när jag förklarade att först skulle sköterskorna komma med mediciner och göra kontroller. Efter en stund så lugnade han sig och ville titta på "apan".

Dagens kontroller visade ingen större skillnad från gårdagens... Fortfarande samma mått på magen och vikten var också samma som igår. Syresättningen ligger runt 88-92 med 1 L syrgas. Än så länge behöver han den.

När vi väl kom ut och kunde äta frukost så åt han bra. Yoghurten gillar han. Idag såg jag till att sätta mig så vi kunde ha syrgasen inkopplad när han åt. Nu kan vi sitta länge om vi vill och då är det bra att han får sin syrgas.

Denna dagen har försvunnit som en måsskit i dimman (för att citera en go vän). Vi har varit mycket ute från rummet. Jag har fått en förlängningssladd till syrgasen så vi satt en lång stund i lekrummet. Han gillar att kunna leka med LEGO och tågbanan. Idag har han även kört bobby car.

Syster var här och hälsade på en bra stund. Både Leo och jag gillar det! =)
Det har varit lite ensamt utan älsklingen men jag tror att han verkligen behövde komma hem lite och träffa och kramas med Max. Jag saknar såklart Max... ♥

Jag och Leo har haft mysigt som bara den. Det är så skönt att kunna komma och gå som vi vill på rummet. Leo vill helst inte spendera alltför mycket tid på rummet men ibland måste han, han får sondnäringen i knappen ett par gånger om dagen och då vill jag hålla honom på rummet.

Så här sitter väl ni också?
"Bebis" fick en egen nål i handen, det gillades av Leo!
LEGO är skoj!

0 hade något att säga!: