BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 9 oktober 2011

Ett gupp till...

I morse vaknade vi av att J kom in vid halv 9. Vi hade varit vakna ett par gånger tidigare men då sov vi rött så gott...
Idag var det frukost från McD på Ronald och jag fick äran att gå dit och "fixa" frukosten. Skönt att få lite frisk luft på morgonen. Kontrollerna hann vi med att avverka innan jag gick iväg och de visade att han hade gått ner lite i vikt men magen är fortfarande lika stor... Det var ju tal om drändragning som idag men eftersom det aldrig går rakt fram så hade det naturligtvis kommit lite mer i det dränet under natten så det blev ingen drändragning... Leo trivs nog bra här! ;-)

Frukosten från McD bestod av toast, mackor, pannkakor och juice. Riktigt gott var det. Ungefär en gång i månaden så bjuder McD på frukost så vi hoppas att vi inte är kvar när de har nästa..

Efter frukosten så gick vi den sedvanliga rundturen nere i entrén på BUS. Leo tittar alltid på fiskarna en stund. Sen ska vi upp igen och gärna gå ett par varv i korridorerna... Han vill INTE in på rummet och det är väldigt positivt.

Idag hade vi en annan läkare på ronden, en läkare som jag alltid blir så glad av. Han utstrålar positiv energi och vill att vi ska få komma ut från sjukhuset!
Det är så roligt att träffa på de olika läkarna här. De är olika personligheter och det är skoj och även lite nyttigt. Alla läkare tänker olika, de fokuserar på olika saker. Den som var här idag funderade på varför Leo fortfarande stod på Oxynorm... (Oxynorm är ett smärtstillande som är morfinbaserat)

Leo får smärtstillande eftersom dränen kan göra ont och vara obehagliga. Han har ingen hög dos, men det hade varit bättre om de hade kunnat trappa ur Oxynormen och ge honom Alvedon istället. Han fick Alvedon uppe på BIVA men fick förhöjda levervärden så de fick ta bort Alvedonen och sätta in Oxynormen istället.
Nu hoppas vi att vi kan trappa ur Oxynormen och kunna ge Alvedon istället.

Det är en väldig ruljans på barnen som ligger inne här. Bara igår så kom det 3 nya... Så på ett sätt är jag faktiskt lite glad att Leo fortfarande har dränen, för så länge han har dem lär vi inte hamna i ett dubbelrum... För tillfället är det väldigt mycket bebisar här. Mysigt som bara den, det tycker Leo också. =)

Idag har Leo velat att vi ska ligga bredvid honom i sängen och mysa. Vi och vi... det är fortfarande väldigt mammigt! Säger jag däremot nej så går pappa genast ganska bra. Vid ett tillfälle ikväll när vi låg och mös han och jag så pussades jag och J och efter det så fick jag de första "riktiga" pussarna av honom sen operationen! Det är så härligt när han vill pussas! Jag njöt av varenda en...
Idag har han varit, om möjligt, ännu mer som han har varit hemma. Spexare, pajas och gosegris! Kanske börjar han komma tillbaka helt nu...

Gofrukost...
Mys!
Pappa och Leo tittar på hästarna..
Mamma och Leo knasar sig!

1 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Nej, ska du ha pannkakor till frukost så hoppas jag att du måste göra dem själv nästa gång:-)

Härliga bilder, den Goa blicken är tillbaka!