BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 16 augusti 2009

Trött som bara den... *uppd*


Kl. 11,04
Idag är jag sååå vansinnigt trött, orkar verkligen ingenting. 2 nätter i rad med ca 5 timmars sömn tar ut sin rätt... Hoppas verkligen att Max vill sova middag idag för då ska jag passa på att sova lite oxå... Plus att det blir nog inte många knop i eftermiddag när Jocke kommit hem, hoppas han tar över lite så jag bara kan vila.. Jag har ju fler nätter som kommer... Visserligen ska jag inte upp lika tidigt då men det är bara 1-1½ timme mer sömn. Hade varit gott med en 10-12 timmar sömn nu!

Syster kom upp i fredags eftermiddag, första gången hon kör själv! Hon stannade till igår middag ungefär. Max var överlycklig att "muster" var här. Har snackat om henne hela tiden sen dess, "muster, mormor, moffa komma snart" har jag nog hört 1000 ggr vid det här laget! ;-)
Känn dig smickrad syster!! Han ville INTE att du skulle åka...

Igår hände inte så mycket, jag var ganska trött. När Jocke kom hem så gick jag & Max ner till affären för att handla något att äta. Blev grillskivor, fast vi stekte dom. Lite rösti och bearnaisesås till (jag vet, inte jättenyttigt!) så blev det en god måltid...

Idag blir det nog resterna av den smarriga woken med kyckling jag gjorde i veckan. Lite nyttigare mat, men väldigt gott!

Ska se om jag kan hitta lite energi så jag kan ta hand om all ren tvätt som ligger och väntar... Måste ju vikas... Men för tillfället orkar jag inte!

Kl. 23,20
Blev ingen tvätt vikt... Har inte gjort många knop idag. Jocke jobbade över, men farmor kom och hämtade Max vid 14 och sen lämnade hon inte tillbaka honom förrän efter 18, så det var lite paus där. När Jocke kom hem så åkte jag iväg och handlade lampor till bilen, en helljuslampa och en positionslampa bak hade gått på passaten. Sen hem och skulle byta... Helljuslampan gick bra men positionslampan fick jag inte bytt för jag hade köpt fel sort. J hade bara skrivit 12V/4W så jag tog en som där stod det på. Men den jag köpte var väl ungefär 1/4 så stor som den ska vara... Så jag får byta den imorgon. Har lite småärenden att fixa imorgon, med båda ungarna...

Sen på tisdag är det äntligen dags för besök hos hjärtläkaren för Leo! Det inkluderar vikt, längd, syresättning... Har inte en aning om hur han ligger nu, men jag märker ju att han mår bra. För så glad som han är nu, har han aldrig varit innan. Han är nästan stadig i nacken nu och snart kan han börja sitta i stol...
Ska försöka hitta en bättre begagnad tripp trapp-stol till Max på blocket. Han börjar bli lite för stor för sin stol... Någon som har en som de vill bli av med?? =)

1 hade något att säga!:

Emilias mamma sa...

Förstår att du inte orkar eller har energi. Låt gubben roa sig med tvätten när han kommer hem så kan du vila dig den tid han roar sig med den =)