BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 22 augusti 2009

Lördagsmys...

Jocke är avlämnad hos Stoffe sen ett par timmar tillbaka. De ska se fotboll och dricka öl... Säger allt eller hur?Själv skulle jag ha åkt ut till Lerberget och hälsat på Jonte, Nilla, Isaac och Demi idag, men eftersom Isaac ligger på sjukhus så får det bli en annan gång. Han har en massa små plitor över hela kroppen som de tror är någon förkylning, men de behåller honom inne för säkerhets skull. Förhoppningsvis kommer de hem imorgon igen.

Så idag blir det en hemmakväll med ungarna för mig. Jag ska ha lördagsmys... eftersom vi åt pizza igår så ska jag äta rester ikväll. Inte fel, ädelostbiffar med egen klyftpotatis och citronsås... Mums. Har inte köpt något godis eller några chips! Har en liten påse tortillachips ifall jag blir helt otroligt sugen, annars e tanken att cashewnötter ska ersätta ev godis. Mumsigt och lite nyttigare! Ska se någon film oxå, vi har hur mycket filmer som helst, så det blir svårt att välja... =)

Just nu e det bara jag och Leo hemma, farmor kom förbi med en 6 månaders present i förväg till Leo! Tänk imorgon är han 6 månader!! Vart har tiden tagit vägen????
Ialla fulla fall... Hon skulle gå ner till affären och då ville Max cykla med, han vet att han får en glass då... =) Så jag har lugn och ro...

Herregud, innan hon kom så hade jag ingen tanke på att Leo blir 6 månader redan imorgon blir 6 månader!! Stora killen ju... Älskade hjärtekillen.

1 hade något att säga!:

sofia (ellas mamma) sa...

Försökte förklara så mkt jag kunde för dom om Leo. Att trots allt han går igenom så verkar han vara en go och glad kille som kämpar på. Och jag sa det att vad jag förstått kommer han kunna leka som andra barn trots att hans fel är värre än hennes.
Verkar som om dom fått det under kontroll, hon ska opereras om 1-2 veckor. Tack för omtanken :-)