BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 23 augusti 2009

Söndag, 6 månader...

Filmvalet igår blev den högt efterlängtade Australia. Jag har velat se den hur länge som helst och jag misstänker att Jocke inte är så värst intresserad så jag passade på! =)
Måste bara säga: Oh, my f*cking god! Vilken film! Den var helt underbar, ja mer än underbar! Hemsk, tragisk, smårolig och underbar! Jag skrattade, grät och satt som på nålar om vartannat! Den MÅSTE ses igen! Den får enkelt en 5:a av 5 i betyg av mig! Sen gör det ju inget att Hugh Jackman är med i den... =)

Jag kom inte i säng förrän efter 1, sen kom Jocke hem efter 3. Upp 6 och ge Leo mat och halv 7 vaknade Max, då var det slutsovit för min del...
Känner mig väl sådär pigg idag... :-/ Inte snortrött men inte pigg heller, det fick stackars Leo lida för... Jag råkade sätta hans mat en timme för tidigt... Tyckte det var konstigt att han inte verkade hungrig alls när jag försökte ge honom i munnen, men det var ju inte så konstigt... Stackaren har en mycket förvirrad mamma...

Idag ska Jocke spela golf vid 15. Så jag och killarna är ensamma ett par timmar. Ska försöka hitta på något att äta... får nog ta den halva falukorven i kylen. Känns som om det är vad jag orkar fixa idag!

Nu har jag lite paus, för Jocke och Max är ute. Jocke skulle klippa gräset, och då är Max inte sen att följa med... Han är sååå fruktansvärt mammig! Eftersom jag är trött ständigt så blir humöret därefter, och när han är så mammig även när pappa är hemma så är det ganska jobbigt. Jag kan inte göra ngt utan att han ska med... Men han e go vår stora lilla kille... =)

Och Leo blir 6 månader idag, det trodde jag inte för 5½ månader sen, när han låg på biva och de inte kunde stänga bröstkorgen på honom... Tänk så mycket han har varit med om, sammanlagt blir det 2 stora operationer, varav en direkt livsnödvändig. En hjärtkateterisering, 4 mindre operationer (3 stängningsförsök och knappen). Dessutom har han haft lungödem, ja förhoppningsvis så räcker det med sjukhusbesök för ett bra tag för Leo nu. Hans nästa operation kommer att ske ngn gång nästa höst, så nu har vi ett år på oss att samla oss... Sista operationen är rätt så stor den oxå, och vi kommer nog ligga inne ett bra tag!

6 månader...

0 hade något att säga!: