BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 13 augusti 2009

Besök, ledigt...

Idag var Jocke ledig från jobb så jag gick själv och lämnade Max på dagis sen tog jag en rask promenad på ca 20 minuter. Jätteskönt, för man fick verkligen upp flåset. Sen hem och duscha. Skulle får besök av en gammal barndomskamrat som jag inte sett på 6 år! Hon bor i Australien eg men ska snart flytta hem.
Frida med lilla Matilda (snart 8 månader) kom strax innan 11. Matilda ockuperade genast Leos gåstol! Sen kom ju katten ner, den var skitskoj. Katten tyckte det var mindre skoj så han försvann upp rätt så snabbt igen. Kom ner då och då för att kolla läget, till Matildas förtjusning. Vi snackade en massa och Matilda åt middag, sen var plötsligt klockan mycket så då var det dags för Matilda att åka hem och sova. Vi får träffas mer, hon är hemma åtminstone till den 9 september, kan bli längre.
Ganska så snart efter att de åkt så kom Jocke hem med Max. Jocke var iväg på Dormy(golfoutlet) i Ängelholm med sin far. Det var Kenneth som behövde grejor men det var Jocke som kom hem med en ny driver... =)

I eftermiddag har Jocke sovit middag och Max busat rundor som vanligt, värsta virvelvinden ju...
Nu har han äntligen somnat så nu har vi lite lugn och ro. Imorgon är det ju inget dagis, men Jocke e förhoppningsvis ledig imorgon. Enligt schema är han det, men han sa att han ev behövde åka in ett par timmar...

Nä,nu ska jag ta och uppdatera bilddagboken..

0 hade något att säga!: