BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 18 augusti 2009

SjukhusetIdag var det dags för besök på sjukhuset för Leo igen. Redan 8,45 skulle vi träffa läkaren vilket innebar att vi skulle vara på sjukhuset 8,15 för att ta EKG först... Eftersom dagis var stängt så fick Max vara hos farfar, det blir lite lugnare så.

Det började bra, när vi kom till fysiologiska enheten, där de gör EKG, så fanns vi inte med. Men det fixade sig snabbt. Leo var duktig och låg still så EKG:et gick fort, sen upp till barnmottagningen. Där var vi faktiskt tom lite tidiga, så vi fick vänta lite. Provade att ha ryggstödet på vagnen nästan upprätt och det gick bra. Leo verkade njuta av utsikten.
Sen var det dags för vägning, mätning mm. Vikten stannade på 6025 g och längden på 67,7! Äntligen över 6 kg. Sen kollades syresättning, blodtryck mm. Syresättningen låg mellan 80-88%, men han var lite sval så den kunde nog varit ett per procent högre. Men det var jättebra ändå.

Efter lite snack med Rein (hjärtläk.) var det dags för ultraljud. Ultraljudet gick bra, Leo blev tossig på slutet men det var mest pga att han var hungrig... Allt såg jättebra ut och Rein var mycket nöjd med honom. Nu ska vi bara ta tag i kräkningsbiten... Se om där finns ngn orsak till det eller om det bara är så. Känns skönt att bollen är i rullning...

Efteråt var det möte med Margaretha (dietisten). Vi kom fram till att testa en ny sorts mat, Enfamil AR som blir tjockflytande i magen. Ska prova och se om det hjälper något åtminstone. Sen är det bara att fortsätta och träna på att äta i munnen... Rein ville att vi skulle göra det varje mål! Så det är bara att kämpa på... Jobbigt bara att han kräker när man ger i munnen oxå...

Klockan hann bli 11 innan vi kom ifrån sjukhuset så då åkte jag och hämtade hem Max. Han fick lite lunch och jag hade förhoppningen att han skulle vilja sova middag, för jag känner idag att jag verkligen behöver vila. Men, det skulle INTE sovas någon middag!
Som tur e så slutar Jocke vid 4 så när han kommer hem så kan jag lägga mig att vila. Sen ikväll ska jag åka och hämta en tripp trapp stol jag hittat på blocket! 500 spänn... Lagom summa tycker jag. Ser den alltför hemsk ut kan man alltid putsa upp den.

Idag känner jag som sagt att jag måste få lägga mig och vila för att orka med natten... Är fruktansvärt trött... Kan somna sittandes... Var jobbigt redan i natt.

0 hade något att säga!: