BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 2 augusti 2009

Bröllopsdag... *uppd*

Kl. 8,14
Idag har jag & Jocke varit gifta i 6 år... Shit, är det så länge. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på för något gott att äta ikväll. Är ju inte så lätt att gå ut att äta med Leo. Behövs ju inte heller, men något extra gott att äta vore ju inte fel... Får fundera på det.

Igår var jag så fruktansvärt trött så Jocke lät mig slippa både 12-målet OCH 6-målet! Helt underbart. Somnade strax efter halv 10 och vaknade strax innan 8 imorse. Snacka om att det var välbehövligt!

Idag blir det en lugn dag, Max kusin Caroline kommer till farmor, farfar så Max kommer nog vilja vara där oxå.

Kl. 00,09
Det har varit en skön dag idag, Max blev hämtad av farmor och "lin" vid 13-tiden, sen kom han hem, om än motvilligt, vid halv 6.... Själv hade vi mest tagit det lugnt under dagen. En skön söndag helt enkelt... Jocke sov en stund och jag satt här eller framför tv:n... =)

Maten idag bestod av smördegsinbakad och gorgonzolafylld oxfilé med hasselbackspotatis och rödvinssås! Underbart gott var det! Första gången jag gjort det själv, men det gick vägen. Var inte så svårt faktiskt. Njöt ett gott rödvin till. Jag börjar lära mig dricka det, men de ska helst vara rätt så kalla... :-)

Efter att Max somnat så kollade vi på film, 3:10 to Yuma. Med Christian Bale och Russel Crowe! Yummie.... =) Den var riktigt bra.
Nu har Jocke gått och lagt sig hos killarna, Max hamnade i våra sängar eftersom han vaknade efter att jag gått ut ur hans rum...

Imorgon kommer Jessica & Emilia och det ska bli jättetrevligt! Lagom med en liten lekdejt så här på måndagen, sen e det dagis tis-tor. Sista veckan för Max på sin avdelning, from nästa vecka skolas han in på avd Trollet, för 3-5 åringar... Stor kille nu.

2 hade något att säga!:

Johanna sa...

Grattulerar!

Jag.. sa...

Så mysigt med bröllopsdag *grattis*
Hoppas den blev lika lugn & mysig som du skrev ;-)
*kram* //Paulina