Kyrkis...

Kl.14,21
Idag var det första besöket för Max på kyrkis. Måndagar 12,30-15 ska han gå där, om han tycker det är skoj. Han har inte varit riktigt på humör idag, ätit hattigt och han börjar bli lite snorig. Tror han börjar bli förkyld... Han brukar ju äta som en häst annars. Han får lägga sig i tid idag oxå, har blivit många sena kvällar nu i helgen.

Det verkar fortsätta att gå bra med Leos mat! Han får 110 ml 6 gånger per dygn och kräkningarna har minskat! Inatt hade han nästan inte kräkts alls, och efter 9 målet kom där 1 kräkning, mot de vanliga 2-3... Nu efter detta målet har han ännu inte kräkt, men det kan ju komma senare...

Ikväll tror jag att jag ska åka med ungarna och se när Jocke spelar. De spelar match med korpen redan 18 så han kommer inte hem om innan. Max tycker det är så skoj att se på när Jocke spelar, plus att där är bra grönytor för honom att springa av sig på. Ska bara komma ihåg att ta med en boll till honom, annars snor han lagets... =)

Nu är det snart dags att hämta hem virvelvinden...

Kl. 20,26
Nu sover Max gott, han gick med på att lägga sig tidigt idag så klockan 19 så var han i säng redan. En bok senare eller ca 10-15 minuter så sov han gott!! Jocke gick för att byta på Leo och medan han gjorde det så knackade det på dörren... Där stod familjen Henriksson! Tydligen var Isaac inte helt nöjd med bilresan så de hade fått stanna 2 gånger innan på väg hem från Ystad... Nu blev det ett stopp här där det byttes två bajsblöjor. Sen hoppas jag att han var lugn hela vägen hem! De kommer tillbaka imorgon för lite lunch och ska se om de vill ha lite kläder till Isaac. Leo har växt ur sina 62 kläder så då kan de lika gärna få dom!

Max var lite snorig nu ikväll så han fick lite nässpray innan sängdags, förhoppningsvis är det bättre imorgon. Så länge det inte är feber så kan han ju gå till dagis. För han är ju pigg ändå. Men jag tror jag avvaktar till imorgon bitti när jag ser hur han mår.

Sen på onsdag är det dags för Leo att gå till sjukgymnasten! Ska bli intressant att se vad hon säger... Känns ju bra, han börjar bli stabil nu. Ska passa på när jag är på sjukhuset att fylla på lite förråd till Leo, vet ju inte när vi ska dit igen.

Idag ska Jocke sitta uppe och se Barca spela så då får jag gå och lägga mig tidigt! Så efter CSI NY ska jag dyka ner i sängen... *härligt*

Kommentarer

Åh...vad skönt om ni fått bukt på kräkandet nu! *håller tummar o tår*
Nilla sa…
Nja, inte direkt lugnt. Skrek en hel del på vägen hem. Nu var han hungrig istället och sen fick vi kräka en sväng när vi kom hem.
Får bli badet.
Em sa…
Maken börjar sköta sig! ;)
Vad skönt att du fick sova tidigt!

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...