BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 11 augusti 2009

Nu jävlar!!! *uppd2*

Kl. 12,39
Nu ska jag börja skärpa mig med min vikt!! Idag har jag tagit första steget och inhandlat ett storpack med Naturdiet drinkmix!! Jag tänker försöka att ta så många såna per dag (max 5) istället för mat, sen är tanken att jag ska få in lite rutin i att äta bättre och skippa godiset!!
Min lunch idag blev såledeles denna lite halvt räliga drink...
Förhoppningen är att, om jag dricker ett par såna per dag så kanske jag kan rivstarta lite med viktnedgången...

Annars njuter jag av lugnet medan Max är på dagis. Efter igår så känns det verkligen som om han behöver det. Han var helt speedad igår... Skoj för honom att leka med sina kompisar igen, och nu är det extra spännande denna veckan eftersom han ska börja skolas in på en annan avdelning... Inte för att han egentligen behöver det.. ;-)

Kl. 16,14
Jocke ringde för en stund sen och sa att han var tvungen att jobba över idag. "Bara" till 19... sen får han inte jobba längre om han ska kunna börja 8 imorgon... Måste ju ha sin dygnsvila. Jag ska ta och sätta igång med maten, ska woka idag! Längesen sist nu. Tycker lite synd om Jocke som måste jobba över...

KL. 23,23
Var ju fel med att han bara fick jobba till 19, han får ju jobba till 21, är ju 11 timmars dygnsvila... Han dök upp strax innan 19 så det var väl helt ok.

Imorgon ska han spela golf efter jobb så han börjar 7 istället och sticker från jobb vid 16, så han kommer väl hem sent misstänker jag. Imorgon ska jag ta och röja lite, får besök av en gammal vän på torsdag förmiddag. Vi lekte mycket när vi var små men sen så har vi bara träffats sporadiskt (väldigt lite). Nu bor hon i Sydney sen flera år så vi passade på att träffas nu när hon är här. Tänkte jag skulle passa på att baka något fikabröd när Max e på dagis...

1 hade något att säga!:

tösan sa...

Jag säger bara: Läs "Hemliga kocken" sen går viktnedgången som en dans! Fast det tar liiite längre tid att handla då man läser i princip alla innehållsförteckningar! Men sen jag läst den boken och verkligen förstått hur mycket konstgjort skit man stoppat i sig och sen radikalt lagt om mathandlandet och tillagningen av mat, så har jag nu tappat massa vikt! Och det bara av att jag börjat äta RIKTIG mat!
*hua* jag hade aldrig lyckats tvinga i mig flera sådana där drinkar om dagen! Smakar pekka ju! :-)
*kram*

Och förresten, jag tror nog att jag kan tisdag v.35 också, vad är det för datum...?