BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 7 augusti 2009

Fredagsseg...

Idag e jag sååå seg. Andra natten där jag bara sovit 5 timmar. Ingen hit direkt... Men jag tycker än mer synd om min älskling, han jobbar alldeles för mycket.. Igår blev det 6-19 och idag blir det 6-17... Ingen höjdare alls...
Idag så är Max hemma från dagis vilket innebär att man inte kan slappna av på samma sätt som om han e iväg. Men det positiva med honom är ändå att han roar sig mycket på egen hand.
Nästa vecka ska han skolas in på nästa avdelning på dagis, 3-5 års avdelningen som heter Trollet! Inskolningen kommer inte vara något problem för han känner redan fröknarna, eftersom de flesta avdelningarna går samman efter klockan 16, och Max har ju varit sist kvar en hel del... Han är ju lätt att ha att göra med, han vänjer sig snabbt vid nya människor.

Leo mår bara bra, nu kan vi snart börja lägga honom på mage igen efter operationen. Han börjar bli stabil i nacken men inte så han klarar att hålla det uppe helt själv någon längre tid. Förhoppningsvis så blir det ännu bättre om vi kan lägga honom på mage.

Kan inte låta bli att jämföra hans utveckling med grannens lille... trots att jag inte borde... Men grannens pojke e född ca 3 veckor efter Leo och är mycket stadigare och sitter upp... Hoppas att det kan hjälpa nu när vi kan lägga honom i magläge...

Nu till något annat, vi skulle egentligen ha grillat idag, men Jocke föreslog pizza och jag var inte sen att nappa på det... =) Vi ska grilla imorgon, när Poppe, Åsa & Elsa kommer.

Tänk så fort tiden går... Det känns som att det inte är längesen som vi var mitt uppe i sjukhuskarusellen... Om 2 veckor så är Leo 6 månader!! Men vi har ju egentligen gått misste om 2 månader tillsammans med honom... Så för mig känns det som att han är 4 månader... Så i såfall så är han kanske inte så långt efter i utvecklingen... =)
Bjuder på en härlig bild på världens gladaste kille...

4 hade något att säga!:

Em sa...

Jag tror han ligger jäkligt bra till i utvecklingen för att vara ett hjärtebarn :) Att jämföra utvecklingen mellan honom och ett barn utan hjärtfel är ju som att jämföra Jocke med en elitidrottare ;)

Emilias mamma sa...

Jag måste hålla med din syster...det går inte att jämföra Leokillen med ett "friskt" barn och för att vara en liten hjärtekille så är han långt fram...tänk vad han gått igenom på så kort tid =)

Jag.. sa...

Han har en sådan underbar kaluffs =)
Orora dig inte för utvecklingen.. du ahr ju fått en riktig kämpe!! Och din pojke ligger ju redan inne med betydligt mycket mer erfarenheter än vad grannarnas pojke gör..
..Men visst längtar man och jämför.. framför allt med så stora saker som att sitta själv, krypa, gå, prata osv..
Trevlig helg!! //Paulina

tösan sa...

Ajabaja!! Man ska aldrig jämföra barn! Alla barn utvecklas olika och olika fort. Tids nog är de lika ändå i sin utveckling! Men jag förstår dig... Men Leo kommer dit han också, det tar bara lite längre tid!
Tror förresten jag såg dig och Max på Maxi i förmiddags?! Kan det stämma?
*kram*