BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 21 augusti 2009

Fredag
Idag har jag och ungarna varit nere i affären och hämtat ut mitt H&M paket som kom igår. Har köpt lite vinterkläder till dem. Vet att det är tidigt men sen när det blir kallt så är allt slut...
Max fick cykla och det gick jättebra, han är duktig och väntar på mig emellanåt.

Idag har jag börjat testa och ge Leo mat i munnen vid varje mål (inte halv 6 då...). Han har fått vid 8,45- och 11,30-målet. Vid första målet gick det hyfsat, ett par kräkningar under tiden, men jag fick i honom 3 skedar. Nu vid andra målet så gick det inte lika bra, han kräkte mest hela tiden... Stackaren... Så han åt väl 1-1½ sked sen ville jag inte pressa honom mer. Han somnade strax efter så han var kanske väldigt trött, och det gjorde kanske att han var mer kräkbenägen... Det är sånt vi måste försöka lista ut ju. För tillfället äter han inte riktigt lika mycket som han brukar, han får 100 ml/mål istället för 130. Dietisten tyckte att vi skulle prova och se ifall han kräkte mindre av det. Igår såg vi en förbättring, han kräkte inte vare sig efter 15 eller 18 målet. Och det var mindre kräkningar efter 21-målet.

Idag ser jag inte direkt den skillnaden, men det kan ju bero på att jag ger mer i munnen nu. Han har svårt för att svälja. Jag hoppas att de börjar utreda hans mun-problem snart!! Man vill ju veta ifall det finns en orsak!

0 hade något att säga!: