BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 26 augusti 2009

Duktig idag!

Idag har jag röjt och städat en del hemma. Tagit hand om massa stryktvätt och städat badrummet på ovanvåning osv... Dagen går så himla fort... Fick ett underbart besked från FK idag, jo ni hör rätt!! Vi har fått beviljat 1/4-dels vårdbidrag för Leo åtminstone fram tom april nästa år! Helt underbart! Ansökte i maj och trodde det skulle dröja minst 6 månader för ett svar, men icke sa nicke... Det betyder även att vi får pengar retroaktivt från maj till augusti... En liten trevlig överraskning.

Ikväll har jag varit riktigt duktig och gått en lång runda helt själv! Var såå skönt med lite egen tid utan några barn! Gick den sk assertorpsrundan, tog ca 40 minuter och jag hade naturligtvis stegräknaren igång i mobilen, ca 4650 steg!! Snacka om att jag var svettig efter det. Gick ca halva rundan i rask takt, sen tröt orken.. Nu måste jag bara se till att det blir en vana!

Imorgon ska jag börja med lite tårtförberedelser tror jag! Hade tänkt göra klart tårtan på fredag så jag måste göra fyllningarna imorgon! Sen måste jag fortsätta att städa emellan matningarna av Leo.
Pratade med dietisten idag och jag fick klartecken att börja "laborera" lite mer med tider och mängder osv... Allt för att vi ska försöka få honom att kräka mindre... Skönt att hon tycker som jag, att man måste få prova sig fram! Men ingen välling/gröt med mjölk i än. Dock får han prova på mjölkprodukter!

0 hade något att säga!: