BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 24 augusti 2009

6-månaders koll och Halmstad!

Kl. 09,28
Idag är det dags för Leos 6-månaderskontroll. Ska bli intressant att se vad de säger och hur han ligger till i vikt/längd...
Ikväll ska jag och älsklingen åka till Halmstad travbana för att se vår travhäst tävla! Vi är ju delägare i en travhäst via Rix FM. Man betalde 300 kr så fick man en del i en travhäst. Vår travhäst heter Yoggi Hornline . Ska bli skoj att äntligen få se honom tävla!

Annars e det lite handling, stryktvätt och städning som står på schemat. Det är ju dop för Leo på söndag!

Kl. 14,47
Handlingen är avklarad, Leos kontroll likaså. Allt såg bra ut, han har inte ökat i vikt sen förra veckan men inte heller minskat. Vad gäller motorik osv så trodde läkaren att han är ca 1-2 månad back och det kan ju stämma. Men hon sa oxå att när han väl får lite mer stabilitet i nacken så kommer resten rätt så snabbt... Känns skönt. Ska ta och slänga iväg ett mejl till dietisten ang Leos kräkningar och passa på att höra om nästa tid osv...
Sen är det snart dags att börja laga mat. Blir risotto idag! Känns som om det är år och dag sen vi åt det! Gör en ordentlig sats så kan Jocke ta med sig lite plus att det blir till lunch till mig.

Längtar till ikväll, längesen jag & älsklingen gjort något tillsammans nu. Vi är ju inte helt barnfria men nästan. Leo gör inget väsen av sig precis så det är inte något besvär att ha med honom.

0 hade något att säga!: