Snart dags för dop...

På söndag närmare bestämt! Äntligen ska vi få Leo döpt! Är bara lite att fixa innan söndagen... Jag håller på och städar och fejar och idag ska jag nog lägga ihop tårtan tror jag! Kanske inte göra den helt klar, men åtminstone lägga på fyllningarna så den blir saftig och god till på söndag!

För tillfället håller jag på och testar ifall Leo kräker mindre om han får 6 mål per dygn istället för 7, men jag vet inte om det hjälper något vidare... *suck* Han kräker likväl under & efter varje måltid. Det känns ganska så tröstlöst, jag hoppas verkligen att utredningen sätts igång snart! Jag vill bara veta! Om det är något fysiskt eller om han behöver medicin... Även om det inte finns något att göra så är det ju bra att veta!

Max är sitt vanliga goa, temperamentsfulla jag... =) Går det inte hans väg, så blir det lite skrik och bråk men det går över rätt så fort... Jag tycker mig känna igen temperamentet någonstans ifrån, ingen nämnd, ingen glömd... ;-)
Han har utvecklats väldigt mycket bara på de här få veckorna som han varit på nya avdelningen på dagis. Man förstår honom mycket bättre, han har mer "vuxenyttryck".
Igår sa han till Jocke: "Mas gå upp leka banan, sova sen, okej?" Var fick han det ifrån liksom... =) Han börjar bli så stor!

I eftermiddag kommer mamma, pappa och syster!! Ska bli skoj att få imgås med dom lite. Imorgon ska vi eventuellt gå på trädgårsutställningen på Sofiero.

Nu ska jag ta och sätta igång och röja lite mer, och torka kräk, då Leo precis kräkte, för 3:e gången denna måltiden.... *suck*

Kommentarer

Mathias sa…
Usch för det där kräkandet! Till sist luktar allting spya - kläder, händer, hela huset är inpyrt. Hoppas det artar sig snart - och att ni får ett fint dop! Det är i övermorgon ett helt år sen vår pojke döptes, det var en väldigt speciell dag. Hoppas det blir det för er med Leo också.
Usch ja, kan tänka mig att det är jobbigt med allt kräkande o jag förstår att du vill att man kollar upp det. Och precis som du säger så känns det nog bättre sen även om man bara får som svar att man ska gilla läget då där inte finns nått att göra. Då vet man ju det. Kramar

Populära inlägg i den här bloggen

Utskrivna...

Äntligen fria...

Återkomst efter många års frånvaro...