BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 12 augusti 2009

Muffinsbak och mys...

kl. 12,56
Jaha nu står muffinsen i ugnen! Får hoppas de blir goda. Ska ju egentligen inte göra sånt nu när jag ska kickstarta min viktnedgång, men jag måste ha något att bjuda på imorgon! Alltid trevligare med hemmabakat! Och godare...
Ringde och pratade med pappa innan, morsan skulle visst opereras idag i armbågen. Hon har haft sk tennisarmbåge jättelänge och fått 2½ kortisonsprutor men det har inte hjälpt. Hon ville inte ha fler sprutor eftersom huden har blivit supertunn där hon fått sprutorna. Räcker hon går emot något så spricker den... :-/ Så nu blev det operation istället, och jag hoppas det blir bra nu!

Hörde oxå med pappsen om han ville fota på dopet och det ville han! Han får ha min kamera för hans kamera, EOS 5D har han inte fått än...

Idag har jag inte gjort så mycket efter att jag lämnade Max. Mest njutit av lugnet. Sen när jag har hämtat honom så ska jag ta och fixa med tvätten och städa lite. Hoppas han är lite mindre speedad än igår... Hade stora problem vid läggningen, för han ville först att pappa skulle läsa (bara jag som får göra det annars), sen skulle plötsligt jag oxå läsa. Då kom han på att han skulle ligga i våra sängar... Sen blev det värsta skrik och bråken för han ville inte ligga i sin säng... Slutade med att han fick sova i våra sängar. Har inte hjärta att kämpa för mycket med honom om sömnen... Det viktiga är att han sover och känner sig trygg! Förhoppningsvis så funkar det att sova i egen säng i kväll. Brukar bara vara någon gång då och då som han gör så.

Prästen ringde idag ang dopet. Vi pratade just igår om att det var dags för de att höra av sig snart... Nästa onsdag ska han komma hit och så ska vi gå igenom dopet.

Nu ska jag göra mig & Leo iordning för att hämta virvelvinden... ;-)

Kl. 16,48
Hann knappt mer än hem innan det tjatades om "fjuktsallad" och som tur e så var där lite kvar från igår. Boog & Elliot på tv:n var ett måste... Efter "fjuktsalladen" så var det 110 knyck här. Han har energi för ett helt dagis känns det som... det har INTE jag... Just nu är jag så trött... vill bara somna i soffan.
Max är hos farmor, hon slutade tidigt idag så hon kom och skulle hälsa på sina killar... Fast Leo får hon knappt peta på, hon ska underhålla Max hela tiden!! =)

Tror jag ska ta fram snabeldraken och gå ett varv. Passa på nu när Max är utlånad...

0 hade något att säga!: