BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 5 augusti 2009

Soool *uppd*

Kl. 10,03
Äntligen har solen tittat fram på allvar och värmen är tillbaka. Max är på dagis och Leo har precis ätit klart. När han har vilat en stund så vi slipper de värsta kräkningarna så ska jag till Familia och hämta ut ett gåvopaket från Liberoklubben på Lindex. Ska försöka att inte handla några kläder när jag är där... Men det är svårt, den nya Muminkollektionen är så fin!! ;-)

Är lite besviken för tillfället på ett par människor som jag trodde var mina vänner. Tyvärr så leder det till att vår mysiga mammagrupp nog har splittrats... Väldigt tråkigt och onödigt egentligen. Jag tycker inte om dubbelmoral... Nog om det, jag vet vem som är mina vänner. De är inte så många kanske men desto närmre då!

Kl. 14,34
Under tiden Max var på dagis så körde jag & Leo till Familia och fönstershoppade lite, blev ett par plagg handlade men inte mycket alls. Käkade lunch på McD och provade deras nyhet, Chicken Napoli. Rätt så god faktiskt. Gick även inom Lindex och fick mitt gåvopaket. Sist väntade jag lite med det och höll på att inte få något.
Sen var det dags att åka hem och ge Leo mat. La honom i vagnen eftersom maten inte skulle hinna gå färdigt innan vi skulle hämta Max.

När vi hade hämtat Max skulle vi inom affären och handla och vem träffade vi väl där om inte farmor!! Max blev jätteglad, så han följde med henne hem! Caroline skulle komma så det fanns inte en chans att han skulle gå med mig... :-)

Så nu njuter jag lite av lugnet med bara Leo hemma.

Kl. 00,50
När Jocke kom hem strax innan 18 så gick han , jag & Leo upp till hans föräldrar. Hans bror med familj var där så Max hade lekt med "lin" halva dagen. Svettig och dann... Helt färdig men vägrade lugna ner sig... Vi grillade hos dem och Max busade hela tiden. Han ville inte komma hem... Men när klockan var över 20 så fick vi äntligen hem honom.

Först skulle han inte lägga sig men 20,45 så låg han i sängen och då skulle jag läsa Pettson tältar... Läste hela boken och efter det gick han med på att sova. Tog nog max 2 minuter innan han somnade... Snacka om att han var helt färdig!!

Måste bara berätta: nu ikväll efter att Leo ätit 21-målet så var han ganska orolig så jag tog upp honom och hade honom i famnen (mage mot mage), tror ni inte då att han kräker... Det var inte skönt att få det över hela magen... Blev till att hoppa in i duschen och skölja av sig...

Nu ska jag gå och lägga mig, pga att Jocke börjar redan 6 imorgon så ska jag starta 6-målet oxå... Blir väl 5 timmars sömn... Får sova när Max är på dagis imorgon, hur jag ska göra på fredag, då jag oxå ska ha både natt och morgonmål, vet jag inte. Får sova igen i helgen...

3 hade något att säga!:

Jag.. sa...

Tråkigt att mista vänner. Men på ett vis skönt att göra det nu.. så behöver man inte känna att man prioriterade dem i onödan..
*stor kram* //Paulina

Emilias mamma sa...

Vad skoj med butikstross o komma ut lite =)

Tycker också att det är trist att allt blev som det blev men jag är glad att vi kommer att hålla kontakten. Vi tycks ha samma tankar o värderingar kring vad en vän är och det kan ju bara bli bra då - hoppas jag =D Kram

tösan sa...

Tråkigt med "vänner" som inte visar sitt rätt jag utan ska låtsas... Man blir sårad och så slösar man bara massa negativ energi på någon/några som inte ens förtjänar det!
Nä, var glad för de riktiga vännerna du har!