BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 25 augusti 2009

Halmstadtravet och sovmorgon...

Igår kom farmor och hämtade Max vid 4-tiden, eftersom han skulle sova hos dem. Jag lagade lite mat, Risotto, som vi inte ätit på jättelänge! När Jocke kom hem så åt vi och packade ihop oss och Leos grejor, extra kläder, mat mm... Sen stack vi. Mot Halmstad!

Som tur är så var det fint väder, en bra förutsättning för en trevlig kväll. Man vill ju helst stå ute och se hästarna. Vår travhäst, som vi är delägare, Yoggi Hornline skulle springa och allt såg bra ut till en början i loppet, men i sista svängen innan upploppet så galopperade han tyvärr... Annars hade han nog vunnit! Han är riktigt bra. Men han kommer igen!! Kvällen bjöd på bra väder och det var så mysigt! Skönt att kunna göra något tillsammans i lugn och ro för en gångs skull.

Annars e det mest Jocke som är iväg på grejor, men han har ju fotboll, golf osv. Jag har ju inget fritidsintresse...

Jag hade med mig systemkameran och ett extra objektiv (tele) för att se om jag kunde fota lite. Blev en hel del bra bilder faktiskt! De finns som vanligt i bilddagboken... Jag skulle inte kalla mig mästerfotograf än på ett tag men en del bilder blev rätt så bra!

Vi kom hem i hyfsad tid så Leo fick sin mat, vid halv 11. Sen strax efter halv 12 hoppade jag i säng...
Eftersom Jocke skulle på Jägersro idag så började han tidigare, så han steg upp vid 6 och gav Leo mat. Jag stängde av den vid 7 när den gått färdigt sen vaknade jag nästa gång av radion vid 8,20... Tur jag hade ställt väckarklockan eftersom Leo ska äta 8,45 igen... Snacka om att det var skönt att sova så länge!! Helt underbart!

Idag har jag varit och handlat lite igen, CG hade både billig svensk oxfilé och kupong på blöjor! Annars har jag tagit det lite lugnt, fixat lite hemma. Har även gjort lite MMF till tårtan på söndag. För er som inte vet vad som händer på söndag så är det dop för Leo då! Äntligen blir det av! Hade ett datum bokat innan, den 26 juli, men vi fick avboka eftersom han skulle opereras i slutet på juli. Och med tanke på att han op 13 juli och skrevs ut den 20:e så var det nog tur. Hade inte velat ha dop så tätt inpå hans operation.
Eftersom han fortfarande är rätt så liten, åtminstone viktmässigt, så är det inga problem med dopklänningen.

Nu ska jag strax gå och lägga mig, Jocke har precis kommit hem från Jägers och nej, vi blev inte miljonärer idag heller...

God natt allesammans...

0 hade något att säga!: