BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 3 november 2011

Ovanligt bra torsdag!!

I morse blev vi väckta kl 8 eftersom vi skulle vara på ultraljud 8,45. Kontrollerna var snabbt avklarade och det blev en riktig chock när jag mätte magen. Jag fick mäta 3 gånger innan jag fattade att det stämde. Magen hade minskat med 3 cm från igår morse... 3 cm är mycket på ett dygn! Vikten hade också gått ner, så klart, från 10,8 till 10,4 kg. En riktigt bra morgon.

Ultraljudet gick lika bra som alltid. Han ligger stilla och tittar på Pingu på tv och småsnackar. Läkaren var nöjd med det han såg. Det såg ungefär likadant ut som senast, med undantag av en eventuell försnävning i nedre hålvenen som han ville ha lite koll på. Han trodde inte att det var någon fara men han vill ha gjort ett nytt ultraljud i nästa vecka istället för om 2 veckor.

Han ville också ha en ny röntgen i början av nästa vecka. Han blev, så klart, jättenöjd när han fick höra om magen. Han skulle fixa med intyg till oss så vi kan få lite pengar från FK.

Sen gick vi tillbaka och när vi närmade oss rummet så ville Leo ha något att äta, i munnen! Det visade han väldigt tydligt. Antagligen så ville han sitta i mathörnan och äta men han nöjde sig med att äta på rummet. Yoghurten han fick gick ner, med en liten kräkning pga en fruktbit.

Idag har Leo fått kladda! Vi som känner honom vet att han avskyr att bli kladdig. Minsta lilla kladd han får på sig, så vill han att vi torkar bort det på en gång. När lekterapeuten kom in med fingerfärg så var han lite tvekande till en början men allt eftersom lyckades hon "lura" honom till att kladda ner sig totalt. Han var helt nerkladdad tillslut och det var så roligt att se honom kladda!
Sen fick det bli ett bad, gissa hur det vattnet såg ut! Blågrönsvart med färgflagor i...
Behöver jag nämna att vi fick bädda om hela sängen... ;-)
Det blev en fin teckning att spara och jag fick faktiskt ett handavtryck.

Idag har jag och Max bestämt att vi ska gå på bio imorgon och se Bilar 2. Vi bestämde redan i augusti, när den kom på bio, att vi skulle se den, men sen har det kommit annat emellan och sen Leos operation..
Så imorgon kl.13 ska vi se den och jag hoppas att han kan sitta kvar och se hela, för jag vill se den. :-)

Leo har fått nya kvällsvanor. Igår slocknade han inte förrän 21,30 eftersom C var här. Han var jättetrött så jag trodde att han skulle somna trots att hon var här, men icke!
Idag var han också jättetrött men vi hade ingen inne på rummet som kunde distrahera. Ändå så dröjde det till 21,30 innan han somnade idag igen.
Imorgon blir vi åtminstone inte väckta, det har jag sagt till om. Ska bli skönt att ha möjligheten att sova lite längre.

Idag är det förresten 2 veckor sen vi kom hit...

Kladdandet börjar..
Det var skoj att kladda med händerna..
Båda fötterna och benen upp till knäna är blågröna..
Älskar denna bilden.. Mina ♥
Leos konstverk

1 hade något att säga!:

Helena sa...

Vilken vackert konstverk, då pratar jag inte om lillkillen med färg överallt :-) Att man ska bli så glad över lite kladd?? Min darling gillar ju inte heller att kladda utan sitter äcklad med fingrar som spretar... så varje gång det blir kladd är stora underverk :0))