BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 22 november 2011

Sjukhus, utskrivning och biltvätt

Igår var det dags för sjukhuset igen. Nu har jag lärt mig att inte vara där för tidigt så vi hamnar mitt i ronden så vi var där strax efter 11. Vi letade rätt på "vår" sköterska och under tiden som hon kontaktade labb så gick vi in på ett undersökningsrum. Plötsligt kom doktorn in och undrade lite om PK-proverna i fortsättningen. Om vi ville ta de på vårdcentral eller fortsätta ta det på sjukhuset. Jag valde att fortsätta på sjukhuset, de vet vem Leo är och han känner dem.
Sen sa han att det var planerat ett UKG efter lunch eftersom vi inte kunde den 24:e (Max ska till Lund på återbesök) och att vi antagligen skulle bli utskrivna om allt såg bra ut.

När personalen från labb kom så var det en som vi har haft innan så proverna gick snabbt att ta. De ville ha en vikt så jag gick in på mottagningen och vägde honom på den vågen som vi har använt innan. Döm om min förvåning när den visade på 10805g... Bara 4 dagar tidigare visade samma våg 10660g. Det är 140 g upp på 4 dagar! Verkligen över all förväntan.

Leo fick mat på avdelningen, korv och mos, och åt rätt så bra. Han var färdig lagom i tid innan UKG:et.
Vi tog syresättning och blodtryck innan och allt var fortsatt bra. Syresättningen låg visserligen "bara" runt 91-92% men det är helt ok.

UKG:et gick som smort, Leo ligger still och hjälper till att flytta proben lite ibland. Allt såg ut som det skulle och hjärtläkaren bestämde sig för att skriva ut oss. Han ville att vi skulle ta ett nytt PK på torsdag.

PK:t låg bra och de andra proverna var också bra. Så vi sa hej då och åkte hem!

På eftermiddagen var jag och Max på Hedin Bil. Det låter från underredet på KIA:n så vi ska lämna in den. Hade turen att få en tid på torsdag när vi ändå är i Lund.

Idag var jag och lämnade Max på dagis i morse. Efter frukosten så körde jag och tvättade bilen och handlade lite. Vi ska ha med en present till avdelningen på torsdag.

Tyvärr så verkar det som att Leo börjar bli förkyld så antagligen blir det bara jag och Max som åker till Lund. Vi vill verkligen inte att något barn där nere blir smittat! Vi får ta med Leo ner en annan gång, för de måste få se honom frisk!

Mina fina killar innan vi gick till farmor och farfar!
"Killkram"
Vi tränar på alfabetet med stämplar!
Leo gillar det också.
Favoritstället på sjukhuset!
Nyklippt kille! Första gången jag klippt själv på ungarna.

1 hade något att säga!:

Helena sa...

Men är ni nu ÄNTLIGEN utskrivna... gud vad skönt för er :0))

Åh en viktökning som grädde på moset, shit vad bra - får ni alla julklappar i förtid nu eller? ;)

Måste sedan säga att den blåa dressen Leo har är så himla fin!