BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

torsdag 10 november 2011

Hemma... Ett par timmar!

Idag vaknade jag strax innan sköterskorna kom och väckte Leo. De tog blod till bl.a. PK. Idag fick Leo först yoghurt till frukost. Tyvärr kom det mesta upp så en stund senare fick han lite i knappen. Sen började vår långa väntan!! Vi väntade in ronden men eftersom klockan gick långt förbi det klockslaget de brukar komma så gick jag och frågade sköterskan om inte hon kunde höra vad som gällde. Jag frågade om PK- värdet och det låg högt idag, 4.2!

Vi fick reda på att en av avdelningsläkarna ville prata med hjärtläkaren först och jag stoppade honom när han kom tillbaka. Då hade han inte fått tag på hjärtläkaren. Jag undrade varför de ville prata med hjärtläkaren och han sa att de hade lite frågor om Furixdosen. Idag skulle den vara 0.6 ml gånger 2, men i morse hade han fått 0.5 ml. Jag menade på att de kunde diskutera om dosen utan oss, så vi kunde få komma hem idag. Det gick han med på så vid 12 först kom vi iväg från sjukhuset.

Nr vi kom hem så började Leo snacka om "memmi" redan i bilen så när moster kom ner så blev de nog lika glada båda två! Sen skulle han leka med tåget (Max har tagit ner Briotågbanan i vardagsrummet.)

Vi har inte märkt något speciellt på Leo när vi kom hem, det var precis som vanligt. Han fick lunch (krögarpytt) och åt lite grann innan han ville leka igen. När jag och J åt lunch så fick han lite korv av oss så det gick ner lite där också. Det är verkligen inga stora mängder, ett par teskedar, men det gör inget eftersom han får i knappen. Målet än så länge är att han ska tycka om att äta, inget annat.

Max var på kyrkis och vi gick och hämtade honom alla 3. Hela han lös upp när han såg att jag och Leo var med. Han är så stor nu, det känns som att han har vuxit en massa under de sista 2 månaderna!
Vi har haft en härlig eftermiddag och har inte gjort något vettigt alls.

Vi kom tillbaka vid 18 nu ikväll och då fick Leo lite kvällsmat. Lite pannkaka och lite plättbitar. Han har lekt en massa idag och borde ha varit jättetrött men han höll igång till 21.20 som vanligt.

Själv är jag trött och urlakad idag. Jag är förkyld och har min vanliga förkylningshosta. Jag har väntat på denna förkylningen eftersom alla runt omkring har varit förkylda.
Så fort jag skrivit klart ska jag sova!

Imorgon är det ultraljud på hjärtat och sen får vi se vad han säger. Antagligen så åker vi hem en stund på eftermiddagen. Sen på kvällen så ska jag och syster se Flogging Molly på KB i Malmö. Det ska bli såå skoj. Tyvärr kan inte J följa med eftersom Leo inte är helt bra.

0 hade något att säga!: