BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 29 november 2011

Redan över 11 kg!

Idag var det dags för ett sjukhusbesök igen. Inget ultraljud utan bara ett besök till hjärtsköterskan för att kolla vikt och syresättning. Sen skulle vi ta ett nytt PK idag också.
Jag kom lite sent till sköterskan men hon hade hunnit med en kopp kaffe så länge, så det var lugnt.
Upp med Leo på vågen och först blev jag lite rädd när jag tyckte den stod och pendlade runt 10,1-10,2 kg! Sen tittade jag igen och såg att det stod 11 165g! Jag fick titta 2 gånger men det stod faktiskt 11 165g båda gångerna. Helt fantastiskt. Han har gått upp 360 g på 8 dagar!

Syresättningen var också bra, började på 90-91% för att sakta stiga och lägga sig på 93%. Det är stor skillnad från för 3 månader sen, då han låg på 78-80%!

Sen gick vi ner till PTC (Provtagningscentralen) för att ta ett nytt PK. Vi fick vår favoritsköterska så det gick snabbt och smärtfritt. Hon ville vara snäll och bjuda på lite Dextrosol till Leo men han tokdissade det så denna mamman tog glatt emot den.

Sen körde vi hem. Jag behövde tvätta bilen, IGEN, och hämta medicin men Leo blir rädd när jag tvättar bilen och han är med så jag körde hem honom först.
Först tankade jag bilen full eftersom den skulle gå till Malmö och tillbaka idag och till Ullared och tillbaka imorgon.

Sen tvättade jag bilen riktigt ren och fin, det håller väl i typ 2 dagar... Men idag var den fin.
En vända inom apoteket (Medstop) och hämta medicin och beställa mat till Leo och en vända inom Maxi.

I eftermiddag har jag inte gjort så värst mycket. Jag har filat lite på min handlelista inför morgondagens Ullaredbesök. Jag och syster sticker i morgon bitti vid 6,30! Ska bli skoj och jag hoppas att vi hittar både födelsedagspresenter (Max) och julklappar till ungarna.

Nu ska jag rätt in i sängen och hoppas få sova gott i natt! Max vaknade inte igår natt så jag hoppas att det håller i sig!


0 hade något att säga!: