BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 5 november 2011

Medicinstrul och Bilar 2.

I morse fick vi äntligen sova till vi vaknade, sen att Leo vaknade 8,15 och var pigg var ju lite synd. Jag hade hoppats på halv 9 åtminstone.. (Jag har blivit lite bortskämd här!)

Kontrollerna var som igår, nu lär nog inte magen bli så mycket mindre. Vikten är också bra, det gör absolut inget om han ligger på 10,4 kg nu!

Sköterskan kom in med morgonens mediciner men sa att det var helt slut på Kaptoprilen (hjärtstärkande). Leo fick de 2 sista ml, han ska ha 5! Hon undrade lite försynt om vi hade mer hemma för de hade inget på hela sjukhuset.
Det är inte första gången som det strular med viktiga mediciner här! De har fått levererat Sildenafil (för att öppna upp lungkärlen) hit i taxi från Lund! Kaptoprilen har varit slut en gång innan men då hade dom turen att de precis hade fått den nere på apoteket! Ändå så skiter det sig igen! Det är inga mediciner som de är vana vid här men de är väldigt viktiga för Leo! Så det ska bara funka.

Vi fick in yoghurt som frukost till Leo och den gick ner. Vi hade bestämt att vi skulle gå ner till Oj! och handla hela familjen och se kl.13 skulle jag och Max se Bilar 2 på bio. Vi har pratat om att vi ska se den sen i augusti men det har inte blivit av. Igår så nämnde J att vi kunde gå idag och det var Max genast med på!

Eftersom vi skulle behöva gå härifrån vid 12-tiden så satte jag hans sondnäring i tid. Sen var det bara att försöka få honom att vara nöjd med att sitta i sängen och äta. När J och M kom så klädde vi på oss och Leo fick testa sin overall för första gången. Sen gick vi alla 4! Det var en härlig känsla att gå ut ur sjukhuset allihop.

Jag och M hade jättemysigt på bion. Han var superduktig och satt och tittade på hela filmen. Jag trodde inte att han skulle klara av att sitta still så länge, men tji fick jag! Själv tyckte jag att filmen var riktigt bra.

På vägen tillbaka från bion så passade vi på att köra och handla pizza (kycklingsallad till mig!) som middag eftersom vi ändå var tvungna att flytta bilen.

Nu sover Leo gott sen 21,20, så den sena trenden håller i sig. Han lindar personalen runt fingrarna och är världens finaste och charmigaste 2½-åring! ♥

Nu har de ändrat hans Furix dos så istället för 0,5 ml 4 ggr per dygn så var den idag 0,6x3! Imorgon skulle det gå över till 0,5x3 sen ska den snart bytas ut mot Impugan istället. Impugan är detsamma som Furix, bara det att det ges i munnen (knappen) istället och kan vi gå över helt till den så kan vi få permissioner!

Leo förberedde sig på att gå ut..
EKG-dags
Sötisen i nya overallen.
Leo lånade Max´s mössa..

1 hade något att säga!:

Jessica o Emilia sa...

Så USELT att där inte finns medicin som det ska! Så får det ju inte vara. Sånt borde fan anmälas! Finns det inte att få tag i exakt den som man brukar ha så finns där andra, med samma substanser men med annat namn. Hoppas dock det löst sig tills idag!

Skönt för dig o Max med liten egentid och ja, för pappa o Leo också. Men extra skönt för dig som kommer bort från sjukhusmiljön en sväng =)

Kram!