BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 6 november 2011

Håll tummarna!

I natt satte jag upp en lapp på vår dörr om att vi ville ha sovmorgon som idag och det funkade. Vi vaknade 8,40 först. Det var skönt att få sova till vi vaknade, synd bara att jag aldrig har vett att lägga mig i tid...
Kontrollerna var som igår, men det lär nog se likadant ut nu framöver. Jag hoppas att han inte går ner så mycket mer i vikt dock.

Idag kom J & M inte förrän på eftermiddagen så på förmiddagen fick vi roa oss själva. Det blir mycket Nicke Nyfiken och lek på golvet. Han fick yoghurt till frukost och till lunch blev det ingen mat i knappen eftersom han ville ha vanlig mat! Idag igen! Jag trodde att det var tillfälligt igår. Först åt han ungefär halva burken och sen väntade vi väl en timme innan jag frågade om han skulle ha mat i knappen. Det skulle han INTE, så det blev resterande hälften av burkmaten och det gick ner utan problem! Helt underbart.

J och M kom vid 13,30 och vi bestämde ganska snabbt att vi skulle gå ner till Oj! för att handla Leos favoritburkmat. Det finns en sort, Lilla Laxgrytan, som alltid går ner. Den hade de inte här så det fick bli en annan i middags, som gick ner men som måste mixas. Vi kunde behöva få lite frisk luft så vi gick hela familjen. Det är väldigt skönt att kunna gå iväg hela familjen, nu hoppas vi att det vi snart kan få komma hem hela familjen.

I eftermiddag har Leo ätit ett mål i knappen sen har det blivit en halv burk Laxgryta och en halv plätt, lite pasta och lite annat gott och blandat. Det är så roligt att se att han verkligen vill äta i munnen så vi kan ju inte direkt hindra honom!

Imorgon är det dags för ultraljud kl.9 och sen lungröntgen. Nu hoppas vi på bra nyheter! Vi hoppas att de kan börja gå över från intravenös medicin till oral. När de har satt ut den intravenösa och gått över helt till oral så kan vi komma hem på heltid! På tisdag är det 9 veckor sen vi skrevs in i Lund...

0 hade något att säga!: