BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 15 november 2011

Framsteg och mys

Igår var jag och Leo inne på sjukhuset igen. Det skulle tas nytt PK-värde och sk syra-basprov för att se så att saltbalansen låg fortsatt bra. Vi åkte in vid 11 så att vi skulle kunna få hjälp hyfsat snabbt. Vi ville inte bli sittande där inne i 3 timmar igen.

Blodproverna var snabbt tagna. Jag passade på att ge Leo mat eftersom det var lunchdags. De hade fått syrabas-svaret och det var bra. PK-värdet tar lite längre tid så doktorn gav oss tillåtelse att åka hem trots att de inte hade fått svaret än. Han satte samma dos som han har haft innan och skulle PK:t visa helt konstigt så skulle han ringa. Vi fick permis till på torsdag, då är det dags för röntgen och nya prover. Så vi fick in mediciner som ska räcka till torsdag sen åkte vi hem! Det tog bara 1½ timme.

Vi njuter verkligen av att vara hemma. Det är så skönt att komma in i vardagen igen. Igår innebar det hämtning av Max på kyrkis. Finaste killen kom utrusande och gav mig en stor kram!

Idag var jag med och lämnade Max på dagis i morse och fick pratat lite med fröknarna om Leo. De har varit så oroliga för Leos skull så de var så glada för vår skull, att vi var hemma nu. Max sprang in på dagis och sen fick jag leta upp honom för att få ett hej då. =)

I eftermiddag så gick vi hela familjen och hämtade Max. Så fick personalen träffa Leo också. Väl där så bjöd finaste J hem oss på fika. Det innebar att Max och W kunde leka ett par timmar till så Max blev ju överlycklig!
Vi hade en trevlig eftermiddag hos J &W och vid 16 gick vi hem för att börja på maten. J hade träning så vi ville äta i god tid. Med 5 minuter tillgodo hade jag maten klar till 17 som jag sa!


Leo har gjort stora framsteg på kort tid nu. Han vill äta, och äter mat, med bra aptit! Så fort vi vill ge honom i knappen så vill han ha i munnen istället. Ibland blir han tom arg och ledsen för att han ska få i knappen så vi brukar ge honom något att tugga på samtidigt. Han klarar av större bitar i maten utan problem. Han har lättare för att svälja. Nu sitter han och äter korv, makaroner, ris, kyckling i bitar och stoppar munnen full. Innan så var en full mun lika med kräk! Nu stoppar han munnen full men han sväljer det lite i taget!
Nu är det 5! dagar sen han kräktes senast!! Jag vet inte om det någonsin har hänt innan.
Det är så skönt att se honom vilja ha mat. Så fort vi nämner mat så hör man honom "ma, ma".


Han pratar massor nu. Han härmar allt och nu har han tex börjat säga "Mas"till Max istället för "Ma" som han sa innan. Det är så härligt att se alla framsteg.
Pappamys
Sötaste busungen! ♥
Max lånade W´s Carsdräkt..
Leo spelar gitarr!
Vår egen spiderman!
Kryssar i leksakskatalogerna..igen!
Max chockade med att skriva de 4 första orden helt själv!!
Leo äter grillsås!
Kyckling och ris.

0 hade något att säga!: