BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 19 oktober 2009

Vaccinering

De ringde från barnmottagningen idag så imorgon ska Leo få sin spruta med vaccinet. Försökte få tid på onsdag när vi ändå ska dit, men hon trodde inte de hade något vaccin kvar då! Så det får bli körning in till stan båda dagarna. Ska ta och passa på att fixa lite annat under dagen imorgon oxå. Hade behövt fixa grejorna så vi kan få lagat toan på nedervåningen, måste byta en lampa på IKEA, måste köpa en doppresent, ska handla födelsedagspresent till Max (de har extrapris på en sak han vill ha) och handla mat... Fast det blir nog tufft att hinna med allt det imorgon... Max ska ju hämtas oxå.

Idag har det varit dags för lite tvätt och strykning... Två maskiner, en som fyllde torkskåpet och en som gick in i tumlaren... =) Under tiden som Max var på kyrkis så ställde jag mig att stryka... Det är så himla tråkigt, men jag hade spelat in Criminal Minds från i torsdags så det såg jag när jag strök. Det och lite av The Dark Knight... Det jag har sett hittills är riktigt bra!

Leo har varit på solskenshumör idag. Han har skrattat en hel del och är pigg och go. Han vill vara med hela tiden och det är ju ett gott tecken. Han har börjat lägga sig mer på mage nu när han sover, så det är tydligen mysigt.

Usch jag har verkligen lagt av mig igen. Jag skulle börja ut och gå och börja röra på mig för att bli av med extrakilona, men jag har ingen motivation alls!! Jag vill inte! Vet inte varför... På kvällarna är jag så sugen på något gott, speciellt efter 22-tiden... Tyvärr faller jag ibland för frestelsen...
Jag vet inte riktigt vad som behövs för att jag ska ta tag i min situation och mitt liv... för jag behöver verkligen göra det!

0 hade något att säga!: