BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 20 oktober 2009

Brrr...

Usch jag e så trött och fryser även för tillfället... Satt och somnade till lite i soffan. Dagen har varit intensiv hittills. Lämnade Max på dagis som vanligt, idag utan blöja... Passade på att gå en omväg hem så jag fick lite luft, var helt underbart väder. Sen fick Leo mat och efter det så åkte vi in till sjukhuset. Han skulle få sin influensaspruta. Väl där sprang jag först på svägerskan och Max kusin, tyvärr hann vi inte prata. Sen sprang jag på Karro (T`s mamma). Längesen hon sett Leo nu... =)

Efter sjukhuset så bar det av till Barnens Hus, de hade rea på Duplo som Max hade önskat sig. köpte även en liten grej till julstrumpan! Nu måste jag bara göra/hitta julstrumpa... =)


Sedan började klockan springa iväg så det blev snabbt ut till IKEA, bytte den trasiga lampan (tog ca 15 minuter!), sen in och plocka på mig fler tvättlappar till Leo. Har många men jag tycker ändå att jag aldrig har några när de behövs! =)
När jag betalt mina grejor så insåg jag att jag behövde ha något i magen! Klockan började närma sig 13. Tog en Fransk Hotdog, men det gör jag aldrig om! Korven var inte god och brödet var segt! Blää.

Som tur e så hann jag köra hem om och lämna av det jag handlat så inte Max skulle se det. Passade på att lämna bilen och lägga Leo i vagnen istället. Det var så härligt väder så det fanns ingen anledning att använda bilen!

När jag kom till dagis så hittade jag inte helt otippat Max på en "snabbecykel". Han cyklade för allt vad han kunde! Han snackade om den cykeln redan imorse... =)
När vi skulle till att gå hem så upptäckte jag att han hade kissat på sig så vi fick byta kalsonger och byxor innan vi gick hem...

Efter att ha hämtat Max så gick vi inom affären och handlade lite frukt, han ville ju ha fruktsallad till mellis!

Efter att han hade fått fruktsalladen så satte jag mig att kolla posten! Älsklingen har köpt Pirates of the Caribbean-boxen till mig! Älskar filmerna! Hade eg tänkt önska mig den i julklapp men jag vet annat som jag kan önska mig!! =)

Ikväll ska Jocke ut med folket från jobb, så han kommer hem om och äter bara. Jag och ungarna får ha lite myskväll. Max lägger nog sig hyfsat tidigt, igår var han helt ok med att gå och lägga sig vid 19... Han behöver det, efter en dag på dagis med mycket bus och lek!

Imorgon är det vägning igen... Jocke är övertygad om att han har gått ner mer eftersom han har kräkt så mycket. Jag vet inte riktigt vad jag ska tro. Vi hoppas verkligen att han inte har det, men med tanke på att han var sjuk i ca 1½ vecka så är det inte så konstigt om han har gått ner mer... Måste även gå ett par ärenden imorgon...
Vill försöka hitta en doppresent som är lite originell, men jag vet inte riktigt vad jag ska köpa... Någon som har en idé? Är till en kille...

2 hade något att säga!:

Karro sa...

Hej Bea! Kul att träffa er idag!! Ett tips på doppresent är att titta i knoll o tott-affären vid mariakyrkan! De har så fina saker där!! Thea fick en pall med sitt namn på i doppresent därifrån och vi köpte en till Melker där, det är lätt den present hon haft mest glädje av!! Kram Karro

Marie sa...

Födelsedagståg/karusell finns på Barnens hus jättefina
Hoppas det går bra med lillkillen imorron och att vikten pekar uppåt =o)