BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 25 oktober 2009

Söndag och jobb

Namngivningskalaset för Isaac igår var jättetrevligt! Vi var väl en 30 pers ungefär i en lokal som heter Sandflygsgården! Det var god mat: Chili con carne med ris, sallad och rivna morötter och till efterrätt en chokladkaka med frusna bär och grädde till! Jättegott allting.
Isaac skötte sig toppenbra, han börjar bli stor nu, väger redan ett kilo mer än Leo. Jag hade lite styrketräning med honom på kvällen. =)
Jonas & Nilla berättade lite om gravititeten och förlossningen med Isaac och sen till fikat så fick vi titta på ett jättefint bildspel som de hade gjort! Eftersom Jonte är galen i att fota (ja ännu mer än mig!!) så fanns det många härliga bilder. (Nilla kan hon oxå, men Jonte är nog "fotoidioten")
Jag har aldrig varit på en namngivning innan så det var en trevlig nyhet. Det var en mycket trevlig fest och Max fick en ny kompis i Isaacs 1,5-åriga kusin Towa. De lekte så fint med sina ballonger som Nilla så snällt blåste upp.

Vi kom hem strax innan 8 och Max hade inga planer på att lägga sig... Han hade haft jätteskoj och jag blev lite förvånad att han höll sig vaken i bilen hela vägen hem. Leo somnade gott... =)
Max somnade inom en timme och sen satte vi oss och tittade på tv en stund. Eftersom jag skulle upp och jobba och var rätt så trött så skulle jag lägga mig tidigt. Jag tittade på Robins på tv sen ställde jag tillbaka klockan och gick och la mig. Detta innebar att jag gick och la mig redan klockan 21.. Så skönt.

Imorse vaknade Max redan 6, och jag var på väg upp men Jocke gick upp istället. Han tyckte jag skulle sova eftersom jag skulle jobba. (Började kl 11 idag.) Jag somnade faktiskt om, jag vaknade till någon gång vid 8 och sen slutligen halv 9 vaknade jag hyfsat pigg efter 11½ timmes sömn... =)

Jag har jobbat mellan 11-19 idag och det gick hyfsat snabbt. Vi hade en hel del folk, tiden går ju alltid fortare då. Fick handlat lite efter jobb. När jag kom hem så kom Max och öppnade dörren! Älskade busunge... Han skulle hjälpa mig att packa upp, "jau e tark" som han säger... =)
Han fick en buskick när jag kom hem så vi busade lite. Sen "såg" han på Playa Del Sol innan han gick och la sig... Han satt och tittade på det och helt plötsligt skrattade han som bara den... Tokunge. Han somnade rätt så snabbt så han var nog trött.
Jocke la sig innan 22, han ska ju jobba imorgon. Jag och ungarna är ju hemma. Max har eg kyrkis på måndagarna, men det är uppehåll imorgon pga höstlovet.

Nu ska jag gå och lägga mig och sova... Trött!!!

0 hade något att säga!: