BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 21 oktober 2009

Dietistbesök..

Idag var det dags för vägning igen, och möte med dietisten. Jag var lite nervös för vad vågen skulle visa, Jocke var säker på att han hade gått ner (Leo alltså!)... När jag la honom på vågen så vågade jag knappt titta... När jag såg siffrorna blev jag bara så glad, vågen stannade på 6340 g! Han hade gått upp de 400 g han hade gått ner senast. Det var ett jättebra kvitto, dels på att han är frisk igen men framförallt på att han repar sig fort! Det är en viktig egenskap när man som han , har lite sämre förutsättningar fysiskt sett!

Efter sjukhusbesöket så var det dags för handling av mat, innan jag hämtade Max. Hade med mig Leos mat och satte igång den när jag kom till Maxi, men den började pipa efter ca 15 minuter... Typiskt nog hade jag missat att batteriet var på väg att ta slut så det avr därför den tjöt. Så det var bara att stänga av den, och handla fort!

När jag kom till dagis så fick jag hämta hem en ordentligt blåslagen kille... Först hade han, i full fart, sprungit in i en dörrkarm, vilket hade gett honom ett ordentligt riv/brännsår på kinden... Inom en timme hade även ett annat barn åkt på honom i rutschkanan så han slog huvudet ordentligt i kanten, vilket genererade en ordentlig bula i pannan! Men han var helt obrydd av det. När jag kom så gungade han med en annan pojke och de busade och skrattade så de kiknade! =)

Nu ligger killarna och sover så gott. Max fick mutas med att ligga i våra sängar för att Jocke skulle få natta honom... Är alltid jag som gör det men det är dags att han börjar vänja sig vid att Jocke gör det oxå, inte bara när/om jag är borta.

Imorgon är det fler ärenden som ska fixas, det tar aldrig slut verkar det som... Måste fixa doppresent och in på Bauhaus (toan). Sen tror jag inte det är något mer som måste göras denna veckan...
Imorgon kväll ska jag få lite egentid, jag ska på Me&I-party! Bara till grannen men det är skönt att komma iväg lite... Tror inte det blir så mycket handlat, ekonomin är sådär för tillfället och killarna behöver inte så mycket.

0 hade något att säga!: