BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 6 oktober 2009

I ett...

Kl. 16,29
Idag skulle farmor hämta Max efter dagis så hela morgonen "tjatade" han om det! De skulle åka till Rydebäck så han kunde leka med Caroline. Kusinen som är Max absoluta favvo!! =)

När jag lämnat honom på dagis, utan blöja, så gick jag hem och satte mig att försöka få ihop en handlelista! Hade noll fantasi med maten... Till slut så fick jag ihop ett par rätter...

Åkte till Maxi för jag hade sett att de hade Madagascar 2 och Kung Fu Panda för 99:-! Bra pris. Upptäckte i morse att jag behövde något varmare till Leo. Har ju köpt en overall, men det är ju för varmt för den, men för kallt för jacka... Så idag har jag köpt en fleeceoverall på Lindex till honom. Hittade den på Lindex på Familia men fick åka till Väla för att få rätt storlek... Blev lunch på Familia oxå... sen storhandling efter det. Skönt att kunna ta sin tid och inte tänka på att Max skulle hämtas. Kom hem med all maten vid halv 2 och plockade in den. Leo sov gott i barnstolen så jag lät honom sitta och körde till väla för att hämta overallen (de hade lagt undan den). Passade på att beställa det sista tackkortet från dopet oxå, så jag kan få iväg det.
Kom hem vid halv 4 och gav Leo sin mat. Nu sitter jag här i tystnaden och njuter faktiskt lite... =) Har inte gjort någon middag idag, vet ju inte när Max kommer hem och Jocke skulle klippa gräset direkt när han kom hem... Det har ju börjat mörkna tidigt på kvällarna nu.

Hoppas inte Max är alltför svårsövd ikväll, brukar vara lite jobbigare när han har varit hos Caroline... =)

Imorgon är det dags för vägning, mätning och dietistbesök igen... Ska bli intressant!

Kl. 23,16
Snacka om att en olycka sällan kommer ensam... lite överdrivet kanske... =)
I torsdags upptäckte jag att vår toalett läckte vatten från röret som går upp i toaletten... försökte spänna muttrarna efter pappas beskrivning men jag gjorde det hela lite värre så jag stängde av vattnet helt till toan... Som tur e så har vi en på ovanvåningen...
Eftersom vi var i Dalby i helgen så har vi inte fixat toan... ikväll när jag satte igång tvättmaskinen så gick tydligen on/off knappen sönder för när jag skulle stänga av den så satt knappen fast... Försökte pilla ut den men vågade inte ta i för mycket... Så det blev till att ringa pappsen... Förhoppningsvis kommer han upp på torsdag och försöker fixa både toa och tvättmaskin.

1 hade något att säga!:

Sofia sa...

Den e så fin den overallen! Har tittat på den till Linus!