BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 oktober 2009

Onsdag...

Så har ännu en dag passerat förbi snabbt som blixten..

I måndags var det uselt väder=regn i stort sett hela dagen, så vi höll oss inne. Max hade inget kyrkis att gå till då det var höstlov så han var helt sjövild här hemma... =)

Igår var det dagis som vanligt för Max. Hade kunnat ha honom hemma denna veckan men jag tror det hade gjort mer skada än nytta! Max älskar sitt dagis och de 15 timmar per vecka han går tycker jag han ska få!
Farmor hade ringt kvällen innan och frågat om hon och Caroline kunde få hämta Max på dagis och det sa jag inte nej till! Visste att Max skulle gilla det. Fick jag lite extra tid för mig själv=städa...
Jag röjde nedervåningen under dagen plus att jag var och veckohandlade. Köpte ett par ursnygga stövlar på EuroSko oxå... =)

Idag var det dagis igen och efter att jag hade lämnat Max så gick jag en ordentlig runda på ca 30 minuter i det sköna vädret! Igår gick jag i 20 minuter och i måndags spelade jag wii i 20 minuter... Måste försöka hålla igång med något! Hade jag kunnat få en 20-30 minuter för mig själv var dag så hade det hjälpt mycket!
Annars har jag gått på familia idag när Max var på dagis. Hittade en julklänning! Jättefin och billig...

Imorgon ska jag ta tag i tvätten igen.. Tvätt och strykning står på schemat... *jippi* NOT!

0 hade något att säga!: