BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

tisdag 13 oktober 2009

Kallt som...

Ja idag när vi vaknade var det riktigt kallt ute. Termometern visade på kalla 1,5 grader så det var bara att plocka fram vinterkläderna till ungarna! Kom på att jag hade inga vinterskor till Max, men iom att det skulle bli 9 grader mitt på dagen så gjorde det nog inte så mycket att han gick i joggingdojorna. Tog sin tid för honom att klä på sig, thermobyxor, halskrage, mössa, jacka och vantar skulle på, sen skorna... Plus att Leo skulle ha sin overall, så vi blev lite sena till dagis.

Sen hem och försöka fundera ut vad vi skulle ha till middag tom torsdag... På fredag jobbar jag så då ska Jocke kocka!! =)

Leo verkar lite piggare idag, jag har tom fått ett par leenden. Det har jag inte fått på de senaste dagarna... Hostan är fortfarande riktigt jobbig för honom men förhoppningsvis är den på väg bort så sakta. Han har suttit upp mycket idag så förhoppningsvis har det hjälpt lite mot slemmet... Första dagen som han har varit vaken mer än korta stunder...

Körde och hämtade Max idag och efteråt bar det av till Familia, närmare bestämt Skopunkten! Nya vinterstövlar skulle inhandlas... Snart blir det riktigt kallt! Då duger det inte med gympisar.

Nya vinterstövlarna...


Imorgon är det dags för sjukgymnastbesök och vägning... Får se hur pass han orkar med sjukgymnastbesöket... Vägningen ser jag inte riktigt fram emot... Misstänker att han har gått ner eftersom han kräker mycket nu...

2 hade något att säga!:

lillan71 sa...

Vi hade 13 minus i natt och här uppe har vi ett litet snötäcke. Vi bor i ett avlångt land.....
Ha en bra dag!

Emilias mamma sa...

Åh..ska du jobba på fredag! Vad skoj..eller? =)