BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 9 oktober 2009

Snart helg igen...

Igår hann jag inte med att skriva något, dagen gick i ett. Lämnade Max som vanligt på dagis sen gick jag & Leo hem. Han fick sin mat och jag satte igång en maskin tvätt och började diska undan i köket. Sen lite frukost till mig, en skål jordgubbsfil med müsli och banan! Smarrigt.

Vid lunchtid kom mamma, pappa och syster! Pappa skulle fixa med toan och tvättmaskinen och sätta upp en spotlight i köket... Jag, mamma & syster käkade lite lunch innan vi stack och hämtade Max, sen skulle vi till Väla! Mamma & syster gick i förväg till dagis, de ville se Max reaktion när de kom... Han visste ju inget! Jag snabbade mig att få med mig allt, ville ju inte bli sen att hämta honom. Fick ju ha med mig mat till Leo oxå.

Nog blev Max överraskad när mormor och moster kom för att hämta honom!! Ögonen hade blivit jättestora, sen sprang han iväg! =) Åkte rutschkanan om och om igen, precis där vi stod... Han ville gärna följa med till Väla!! =)
Iväg till Väla och när vi kom dit så tänkte jag sätta Leos mat, insåg när jag öppnade väskan att jag hade glömt själva matpumpen!! Så mamma, syster & Max gick in så länge, jag fick vackert köra hem och hämta pumpen!! *bläää*
Hatar sånt...

Jaja, en halvtimme senare mötte jag upp de på Väla! Sen gick vi där i ca 3 timmar! Hade jätteskoj, Max blev bortskämd av mormor med både glass och muffins!! Precis som det ska.

När vi kom hem så kom Jocke samtidigt!
Pappa hade tyvärr inte lyckat fixa toan utan vi måste åka och kolla efter en ny flottör... Hittar vi inte det så måste vi kanske byta toastol...
Lampan var uppe i köket, en spotlight med 3 ljuskällor, tyvärr var det ena glaset spräckt så det ska jag åka och byta!
Tvättmaskinen då.. knappen gick antagligen inte att laga, utan att behöva byta en massa... Så pappa satte en timer mellan sladden och väggen så man behöver bara trycka på en knapp för att sätta på/stänga av den! Fiffigt och en billig lösning!

Var jätteskoj att ha mamma, pappa & syster här igår. Händer för sällan med tanke på hur nära de bor.

På kvällen var jag sjukt trött, då kläckte Jocke förslaget om att jag skulle få gå och lägga mig, för han började inte jobba förrän 9,30! Underbart! Precis vad jag behövde! Jag gick o la mig strax efter 21 och låg och läste till 22. Läser Camilla Läckbergs senaste bok, Fyrvaktaren. Fick anstränga mig för att lägga ifrån mig den... =)

Har sovit sisådär inatt. Vaknade vid halv 1 när Leos mat gått klart och fick snyta mig och gå på toa.. Sen vid 4 kom Max in och han har snurrat och haft sig i våra sängar... Sen gick han upp vid halv 7. Så man är inte utvilad men det var skönt med lite längre sömn.

Jag börjar bli förkyld så det är kanske därför som man känner sig lite hängig. Leos högra öga var rent igenklistrat imorse igen så frågan är om inte det är en ögoninflammation... Funderar på om jag ska fortsätta badda med vatten eller använda salvan som Max fick... Fast jag vill nog ringa en läkare innan jag sätter in den...

Btw, igår var det 10 år sen jag & Jocke träffades!!! 10 år!!

Kl. 18,51

Idag har jag och ungarna varit på Familia (Apoteket). Skulle se om de hade fått in Leos medicin, Nexium. Men den ska komma imorgon efter lunch. Skulle in på City Gross oxå. De hade billigt fläckborttagningsmedel! Jag gillar Vanish... =) Passade på att köpa billig oxfärs och blöjor (20 kr rabatt..) och lite annat. Sen har vi haft mysdag i eftermiddag. Leo är lite tagen av sin förkylning så han sover en hel del. Misstänker en begynnande ögoninflammation i hans högra öga, så idag fick han, under stora protester, lite salva i ögat. Hoppas det försvinner snabbt.
Märks på honom att han e förkyld, han får upp en massa slem...

Jag klippte Leo imorse... så nu e alla lockarna borta! Bild finns på bilddagboken... Inte så lätt att klippa honom, han var inte still en sekund... Men nu e det gjort!
Nu kom Jocke hem med våra pizzor, så nu ska vi äta!!! MUMS!

0 hade något att säga!: