BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 18 oktober 2009

Lugn söndag

Kl. 09,49
Det gick bra att jobba igår oxå. Hade blivit placerad i caféet vilket innebär att man har förbutiken oxå. Eftersom det var lördag så var det mycket folk! Vi hade att göra i ett fram till vid 15-tiden... Då var vi ändå 3 stycken där ute! Men det e skoj! Tiden går fort och jag kom rätt snabbt in i det igen.
En sak stör mig som f*n!! Vi har alltid andelsspel på V75 och ibland köper jag. Igår gjorde jag inte det och tror ni inte den går in! 7 rätt och 4800:- per andel!! F*n vad jag stör mig att jag inte köpte.

Idag blir det en lugn dag. Jocke jobbar och ska även spela innebandymatch. Så jag vet inte när han kommer hem...

Måste åka till apoteket och hämta Leos medicin. Den är slut idag... Himla tur att den kom så snabbt, nästa gång måste jag beställa den tidigare!

Kl. 23,49
Farmor kom och tog med sig Max ut vid 14-tiden. Bestämde att han skulle komma hem vid 17-tiden. Han vill ju aldrig hem från dem egentligen... Under tiden han var hos farmor & farfar så passade jag på att åka iväg till Familia. Hämtade medicinen och kom fram till att Leo behövde ett par skor! Inte alltid man har overall, och åka i bara strumporna är nog lite kallt... Hittade ett par jättefina skor på H&M.


Leo mår nästan helt bra nu. Han hostar lite emellanåt men han är mycket piggare och idag har han skrattat en hel del och verkar nästan vara sitt vanliga jag! Skönt att se! Kräkningarna är oxå mycket bättre, slemmet är borta! Idag har han fått två omgångar med gröt och det har funkat bra! Vi har fått ännu ett pulver, ett som man blandar i för att förtjocka tex vatten. Ska tydligen vara bra när man har problem att svälja. Nutilis heter det och det kan man tillsätta till lite vad som helst... Måste försöka med allt nu för att han ska kunna gå upp igen. Han har tappat mycket ju. Vi ska tillbaka på onsdag till dietisten. Vägning och mätning ingår och jag hoppas verkligen att han gått upp igen då!

4 hade något att säga!:

lillan71 sa...

Skönt att medicinen kom, har varit med om att jag fått åka till sjukhuset och hämta när apoteket inte haft rätt sort hemma. Måste bara höra hur du fått det där med besöksräkning. Håller på att försöka fixa till bloggen lite men hittar inte vart man kan lägga till det där med besök och onlinebesökare etc. Borde ju ligga under gadges eller? Ha en bra dag!

lillan71 sa...

Tack för hjälpen! Nu har jag fått det att funka. Tänkte på när jag läser om Leo att våra grabbar har ganska lika hjärtfel. Dom vet ju egentligen inte om Oliver har en variant av hlhs för hans kammare ser ut som en höger men har lika bra funktion som en vänster!? och sen har ju Oliver också TAPVD.

lillan71 sa...

Oliver har en minimini "höger" kammare men i och med att hans hjärta är vridet och ligger på höger sida så vet dom inte säkert vad som är vad. Hans förmak är två höger alt 2 vänster, men i och med att han har två höger lungor(båda lungorna har tre lober vardera, normalt så har vä bara 2 lober) är det väl troligt att det är högra förmak han har men det finns nästan ingen skiljevägg så man kan säga att det bara är ett stort förmak. han har bara en klaff ner till kammaren som man tror är en mitralisklaff(vänster) för den läcker inte. Om det varit en tricupidalisklaff (hö) har det varit troligt med ett läckage för det är väldigt vanligt. Konstigt att det ändå går att få ett så annorlunda hjärta att fungera!

Jenny sa...

Vad bra att du påminde mig om de där skorna, för det är ju perfekt att ha till våra småkillar nu! har kikat på dem innan men helt glömt bort dem, nu när jag står och funderar på vad som kan vara lämpligt. Inte för tung och klumpig "riktig" sko helst, och inte bara moccasiner, liksom. =)