BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 23 oktober 2009

Mysfredag...

Igår var det fullt upp under tiden som Max var på dagis. Jag skulle fixa doppresent, fixa en del till vår läckande toalett... Efter att Leo hade ätit upp skulle jag eg åkt ner i stan och kollat doppresenten, men det var verkligen råkallt ute och småregnade så jag åkte till Barnens Hus istället. Hittade en fin doppresent tyckte jag! (Skriver inte ut det här då jag vet att Isaacs mamma läser bloggen! *ler*)
Sen var jag inne på Beijer, rakt över gatan mot Barnens Hus, och de hade delen till toan, så den kommer in i början av nästa vecka! Ser fram emot att få toan tillbaka!

Efter det så började klockan gå och jag behövde något i magen så jag åkte ut till Familia! (Jag vet, inte det nyttigaste, men jag åt faktiskt en sallad på gyllene måsen!!.... *ler*) Sen gick jag inom H&M för Leo behöver lite tröjor. Han har mycket bodies men tröjorna e bättre för hans del när vi är iväg eftersom det är lättare att ge honom mat med dem.
Sen hämtade jag Max på dagis, han ville som vanligt inte gå hem...

På kvällen var det så äntligen dags, Me&I-party hos grannen! Vi var många som var där och jag hade lovat mig själv att inte handla för mycket. Till slut, efter lite vånda blev det 2 tröjor och ett par byxor till Max. Cowboyharry, t-rexar och turkos mysbyxor. Där var en hel del fina grejor jag velat köpa... Men man kan ju inte ha allt.

Idag är det mysfredag! Alla ärenden är avklarade och vi ska bara njuta idag. Max vaknade vid 6,50 men när han såg att dörren till sovrummet var stängd, så gick han faktiskt och la sig lite till. Steg upp strax efter 7. Jag är rent ut sagt skittrött idag.
Max vaknade inatt när jag tog hand om Leos mat. Blev jätteledsen, han trodde nog det var morgon... Men han somnade igen efter en stund. Gjorde att jag kom inte i säng förrän halv 1...

Jag har tagit en alvedon för en timme sen för jag hade värsta skallebanken! Kan bara vara en sak: sömnbrist...

Nu ligger Max och sover middag, jag & Leo har sovit nästan en timme oxå! Nu sitter Leo och äter. När Jocke kommer hem så ska jag ner till affären och handla mitt fredagsmys! Jocke ska ut och tura med korpen-gänget så jag ska njuta lite ost och kex ikväll! Är inte sugen på godis alls, jag älskar ju ost och kex... Får se om det blir en krämig Saint Agyr eller en Cambozola... =)

Max har blivit lovad att han ska på krokar och kex ikväll som mys! Är det fredagsmys så är det... =)

0 hade något att säga!: