BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 31 oktober 2009

Lördag morgon...

Jaha så var det helg igen, vilket innebär jobb för min del! Idag är det jobb mellan 15-20,30 och imorgon mellan 8,30-15,15. Känns helt ok, då det inte är så långa dagar.

I torsdags kväll så dog vårt internet, bara så där... Brydde mig inte om och se ifall jag kunde fixa det själv utan tänkte att det skulle säkert komma igång under natten. Men igår morse, efter att ha startat om modem, router och även provat koppla bort routern så funkade det fortfarande inte. Då blev det till att ringa Telia men när jag provade att ringa så kom det ingen ton!! Så även telefonen var helt död... Fick ringa med mobilen istället. (Hur gjorde man en felanmälan på telefonen innan man hade mobil??) Fick reda på att något var fel (nej, säger du det??) och att det skulle vara avhjälpt senast 4:e november... (Detta var av den automatiska felanmälan... Sen skulle jag felanmäla bredbandet, då fick jag prata med en trevlig tjej, som efter ett tag kom fram till att det med största sannolikhet var ett kabelbrott, för hon kunde inte mäta linjen... Sånt som händer ju. Hon trodde att senast måndag skulle det nog vara avhjälpt. Lite bättre än onsdag ju...

Hade tid på bvc idag för BOEL-test och vägning av Leo. BOEL gick utan problem och vägningen avslöjade att han bara gått upp 20 gram på en vecka, eller stått still... Inte samma våg som på barnmottagningen ju... Men han har i alla fall inte gått ner. Det är det viktigaste. Sen hade jag ju önskat att han hade gått upp lite... Men det viktigaste är som sagt att han inte går ner.

Gårdagen gick rätt så snabbt, Jocke skulle eg jobbat 9,30-18,30 men pga att de var ont om folk så jobbade han 7-16 istället! Så det blev till att laga god fredagsmiddag! Blev ädelostfylld helstekt fläskfilé med potatisgratäng och svamp! Riktigt smarrigt var det. På kvällen skulle Jocke iväg och träna med Bjuvstorps oldboys och han kollade telefonen innan han stack, då funkade den! Så någon gång efter 18 fick vi tillbaka telefonen, trots att jag pratat med en på Telia som ringt några timmar tidigare och sagt att det skulle vara klart på måndag! Snacka om glad överraskning.
Killen jag pratade med på Telia sa förresten att orsaken till att vi var utan telefon var att någon hade brutit sig in i ett teleskåp och klippt hejvilt bland sladdarna... Som han sa: antagligen ville de klippa av ett inbrottslarm.

Jag och Max hade lite fredagsmys när Jocke var iväg och tränade. Han fick lite krokar och tittade på tv. Jag passade på att gå upp och koppla in routern så vi fick igång internet på nätverket.

Strax innan 20 somnade Max gott i sin säng. Då blev det lite fredagsmys för oss vuxna. Det var inte så mycket att titta på på tv men jag såg Skavlan. Sen efter det så kröp jag i säng! Somnade snabbt och har sovit gott hela natten. Gjorde inte så mycket att Max vaknade halv 7 idag, för jag har ändå fått mina 8 timmar.

Idag är det jobb kl 15 men innan det så ska Jocke jobba. Han trodde han skulle börja 9-10 och sluta runt 14. Så jag ska lämna ungarna hos farmor och sätta igång Leos mat innan jag åker. Så kan farmor bara stänga av den när den är klar.
Pratade med farmor/svärmor igår och hon avslöjade att hon skulle åka iväg med Max och mata ankorna idag. Så jag får nog en stunds lugn och ro så jag kan vila lite.

1 hade något att säga!:

Mickis.H sa...

Tack.
Jo man får ju försöka tänka positivt :-)
Skönt att din lille kille inte gått ner i vikt. Äter han någonting själv, typ fast föda eller bara välling?
Luna har börjat gå upp i vikt igen efter op.
Kramar