BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 2 oktober 2009

Seg fredag...

När jag var iväg igår och handlade present så fick jag handlat fler byxor och kalsonger till Max. Ska lägga en 2-3 par av varje på dagis om han vill gå utan blöja. När jag hämtade honom på dagis igår så gick han fortfarande utan blöja. Det hade hänt 3 olyckor på hela dagen så det var inte så farligt!
Fram till halv 5 så skedde det två olyckor till, där hemma. Den första så lyckades han stoppa det och sätta sig på pottan och kissa klart, men andra gången så bara sa han plötsligt: "ja kissa"... =)

Sen ville han ha blöja på. Så det blev till att köra en maskin tvätt igår igen...

Idag ville han ha blöjan på så det kör vi på. Kanske vill han ha av den sen... Måste ta hand om en massa tvätt idag... Så tråkigt. Tycker inte jag gör annat än att tvätta! Då har det ändå blivit lite mindre tvätt eftersom Leos kräkande har lugnat sig lite.

Ska ta och se vad vi har för kött i frysen, om jag inte minns fel så ligger där en bit rostas där... Perfekt fredagsmat! =)
Max sitter bredvid mig och sjunger för full hals... =)

Var så märkligt imorse, vaknade vid halv 7 av att Max satte igång och leka på sitt rum. Var helt förvånad över att han sovit på sitt eget rum hela natten... Visade sig att det hade han inte, men jag måste ha sovit så hårt att jag inte märkt honom, och det är mycket ovanligt för att vara mig... Men jag har iofs varit väldigt trött både igår natt och inatt... Gissa vem som ska lägga sig tidigt ikväll!! =)

0 hade något att säga!: