BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

fredag 9 september 2011

Snart dags...

Fredag eftermiddag och handlelistan är snart klar. Fördelen med att ha en karl som slutar 15 är att jag kan åka och handla på eftermiddagen. Nu vet jag att fredagen egentligen är en dålig dag att handla på, men jag vill ha det gjort innan helgen. Eftersom jag kommer iväg ensam så är det inte så farligt.

Nu har jag äntligen kommit igång med min träning igen. I tisdags var det dags för ett corepass och det var en ny instruktör och ett nytt program så det var tufft! Jag hade riktigt go träningsvärk på framsidan av låret dagen efter, för att inte tala om igår. Hela gårdagen var rätt så jobbig med tanke på mina smärtande lårmuskler, men jag såg fram emot att få träna bort det på kvällen. Igår kväll var det dags för första SAS-passet för säsongen. Aerobics, Step och Styrka i 1½ timme. Riktigt skönt!

Idag har jag faktiskt inte så farlig träningsvärk, det är lite på framsida lår fortfarande. Nu är det bara synd att jag kommer att missa träningen i ett par veckor.. Kanske blir någon runda i Lund, beroende på hur det blir med Leo.

Idag ringde op-koordinatorn från Lund. De hade sett att Leos hepatit, HIV-prover var för gamla så de vill att vi tar nya snarast. De måste ha dem innan operationen. De hade tydligen sagt till Hbg men de har inte sagt något till oss så det har nog missats. Så på måndag blir det till att köra till sjukhuset med Leo och ta proverna. Hoppas att det inte är alltför mycket barn där, vi vill INTE få någon smitta nu!

På måndag ska jag ta och unna mig en kroppsmassage på Trivas på Råå. Jag känner att jag behöver komma ifrån lite. Jag tillbringar 12 timmar om dagen, varje dag, med ungarna och det börjar faktiskt stå mig upp i halsen lite.. Jag älskar mina busungar men behöver lite egentid! Det är sällan jag kan komma ifrån och göra något själv. Efter att ha varit hemma på heltid i 2½ år så kan jag säga att jag passar inte som hemmafru! Jag behöver komma iväg och få jobba och umgås med vuxna!

Nu är det inte långt kvar innan vi ska ner till Lund. Jag ska ta och skriva lite listor på vad som ska med och vad som ska plockas i ordning till Max osv. Han ska bo hos farmor och farfar och de har ju nycklarna till vårt hus, men han får ha med sig en del kläder ändå. Han ska även få lite nya tidningar som de kan läsa på kvällen.

0 hade något att säga!: