BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

lördag 3 september 2011

Lördag...

Veckan har gått rätt så fort och snart är vi inne på sista vecka hemma. Sen får vi se hur länge vi behöver stanna i Lund. Allt ifrån 2 till 4-5 veckor är normalt. Självklart hade det varit skönt med 2 veckor men vi har ju ingen brådska så tar det 4 går det ju bra också. Huvudsaken är att allt går som det ska.

Efter denna operationen så kommer Leo att få gå på fettfri kost i ett par veckor för att han ska få slippa dränen snabbare. "Efter en tcpc så samlas stor mängder lymfvätska i lungsäcken som leds ut via dränen. Ibland läcker även fett och fettlösliga vitaminer ut med lymfvätskan i dränet. Det beror på att det mesta fettet vi äter transporteras i kroppen via lymfan. Genom att äta mindre mängder fett minskar risken för att fett och fettlösliga vitaminer ska läcka ut i dränet, och förhoppningsvis minskar även dränförlusterna." (info från sjukhuset)

Max har inte klagat över att behöva vara hemma från dagis. Han förstår nog ungefär vad det handlar om. Som tur är så har han ju sin fotboll och simning och han får vara ute och leka med grannbarnen om de inte är förkylda. Bakterierna sprids inte lika lätt utomhus.

Leo lär sig saker hela tiden, nu har han lärt sig säga hoppla, fast han säger "opola" och det låter supergulligt. Jag var tvungen att videofilma det, så det finns på fb nu... =)


I torsdags fick jag ett ryck och bestämde att jag och syster skulle gå på bio. Jag behövde lite egentid. Jag älskar mina ungar men jag tillbringar 12 timmar om dagen med dom så jag behöver verkligen lite egentid ibland... Det blev Horrible Bosses på filmstaden. Jag trodde att den kunde vara rätt så rolig, men jisses som jag skrattade till den. Riktigt bra film, jag tror att den kommer att hamna i hyllan här hemma när den kommer ut på dvd/blu-ray...


0 hade något att säga!: