BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 21 september 2011

Mycket bra dag!

Idag är en bra dag! Redan i morse var han lite piggare. Jag fick lov att borsta tänderna på honom och han fick en "kattatvätt"(tvätt mellan alla förband, plåster och nålar). Han var fortfarande väldigt trött, han var inte vaken mer än en 5 minuter i sträck. Magen fortsatte att funka hyfsat bra, med lite extra hjälp. Movicolen får han fortsatt och tarmsonden 3 ggr/ dygn.

Det har inte hänt så mycket idag, han har fått vara ifred och sova. Han har fått en hel del urindrivande eftersom han fortfarande kissar för dåligt. Syresättningen ligger bra nu, runt 85-90.

Ikväll när vi var på väg till honom så ringde telefonen. Det var sköterskan på hans rum som berättade att Leo ville att mamma och pappa skulle komma! När vi kom dit så hade de läst och lekt med bilar mm. Leo var hyfsat pigg och hade varit vaken i en bra stund innan vi kom. Han var riktigt pigg och vi läste bok och mös. Han var med på ett helt annat sätt än innan. Han somnade inte riktigt förrän strax efter 21, då hade vi varit där i 2 timmar. Han har inte varit vaken i mer än max 10 minuter sen efter operationen så att han var vaken i 2 timmar ikväll var ett stort steg framåt.

Leo är väldigt poppis på avdelningen... Än en gång får vi höra att personalen slåss om honom. Idag hade de varit 3 som ville ha honom! Han är väldigt lätt att ha och göra med, det svåra kan vara det medicinska.. De bytte ett stort förband på magen på honom idag och tvättade ordentligt runt dränkanterna i en lång stund. Under tiden låg han och tittade på och sa inte ett ljud! Han är så sjukt duktig! Lugnare unge får man leta efter. 
♥♥♥♥♥
 Så här ser båda hans lår ut av Fragminsprutorna
 Skön stil
Har blivit av med det stora förbandet över bröstkorgen.

2 hade något att säga!:

EmiliaJ75 sa...

Jag är "chockad" över alla sladdar och trådar han har på sig! Så duktig han är som finner sig i allt detta.
Kram!

Jessica o Emilia sa...

Jag kan inte mer än instämma med EmiliaJ75 - helt fantastiskt att han finner sig så som han gör. Han är så otroligt duktig =)