BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

onsdag 28 september 2011

Hem en vända och fortsatta magproblem!

Elkonverteringen blev uppskjuten med ett par timmar igår så först 21,45 så kom vi till BIVA och de kunde söva honom. Sen var det en spänd väntan innan de ringde och sa att han var klar. När vi kom upp igen så sov han fortfarande gott. Det tog nog säkert en kvart innan han vaknade till hyfsat. Vi kom inte ner på avdelningen förrän 23,15 och Leo somnade i stort sett direkt. Han var riktigt trött av sömnmedlet... =)
Själv så tog det lite tid innan jag hade lugnat ner mig så jag la mig i sängen och spelade lite Wordfeud. Tror klockan hann bli närmare midnatt innan jag somnade.

Natten var ingen höjdare. Jag var vaken vid 3,5,6 och 7 och sen slumrade jag till 7,45. Jag hade satt klockan på 8 eftersom jag skulle köra hem och hämta Max. Det var dags för ett återbesök hos ortopeden i Ängelholm med hans ben. Han är väldigt kobent, speciellt med ena benet så vi fick det kollat förra året och de ville ha en årlig kontroll på det, då han är lite mer kobent än normalt.
När jag kom och hämtade honom på dagis så kom han springande och hoppade upp i famnen. Det kändes riktigt bra! Jag har saknat min store kille! ♥

Vi kom precis i tid till mottagningen men det visade sig att läkaren var sen, så 30 minuters väntan blev det. Max fixade det superbra, inget gnäll alls. Sen när vi väl fick komma in till läkaren så tog det 5 minuter så hade hon kollat det hon ville se och mätt lite. Resultat: Fortfarande lite mer kobent än normalt, men inget konstigt. Återbesök om ett år...

Efter att vi var klara hos läkaren så körde vi till McD och åt lunch. Det var mysigt med lite egentid med Max. Sen ville han tillbaka till dagis! Jag fick både kram och puss innan jag lämnade honom! ♥

Efter att ha lämnat honom så körde jag hem och skulle fixa lite. Plockade med lite grejor som jag behövde och berömde syster för att hon hade städat så sjukt fint till oss!! ♥ ♥
Efter ett tag så fick jag sjukt mycket myror i kroppen, jag kände att jag klarade inte av att vara kvar hemma. Jag ville bara köra ner till Lund så jag skyndade mig att blir klar sen körde jag!

Jag har ett stort kontrollbehov vad gäller Leo, när han ligger inlagd. Jag vill veta ALLT som händer. Jag vill ha full koll på mediciner, hur de tänker, vad de provar osv. Att vara ifrån Leo en halv dag är jättejobbigt! Jag älskar Max lika mycket och det var jätteskönt att få träffa honom och mysa lite, men just vad gäller vården av Leo vill jag ha koll på. Det handlar inte om att jag inte litar på J, han klarar av det lika bra som jag.

Idag var Leo mycket piggare och han tyckte nog att han hade sovit färdigt när han väckte mig vid 6, men han somnade om igen efter en stund, likadant vid 7. Vid 8 kom en av läkarna in och sa att hans hjärta slog bättre än pm så hon stängde av pm. Så nu funkar hjärtat som det ska!
När jag körde vid 9 så skulle Leo precis äta frukost.

När jag kom tillbaka så fick jag reda på att Leo hade druckit mycket och ätit frukost ordentligt. Väldigt skönt att höra. När läkarna rondade så hade J frågat om fladdret kunde komma tillbaka men de sa att det var väldigt liten risk att det skulle komma tillbaka. Skönt att höra.

Tyvärr så är magen större nu i kväll än vad den var både i morse och i eftermiddags... Läkarnas teori om att han inte fick ur sig vätskan eftersom hjärtat inte slog som det skulle, höll inte.
Nu i eftermiddag så var Leo frånkopplad i över en timme och han fick mat och sen gick vi en runda nere på bottenvåningen och tittade på fiskarna, spelade pingis och bara njöt. Efter en stund så ville Leo upp igen och då gick vi och tittade i lekrummet. Vi hittade ett fint pandapussel som vi pusslade ett tag. Det roligaste var när jag vände upp och ner på pusslet så det tjongade i bordet. Då kom det ett försiktigt skratt...

Efter ett tag så märkte jag att andningen blev tyngre, då gick vi in på rummet och satte oss på golvet och lekte. Jag kopplade in syrgasen så han inte skulle bli så ansträngd. Vi satt en bra stund och lekte innan han ville upp i sängen. Sammanlagt blev det nog en 70 minuter utan syrgas. Men sen var han trött...

Jag påtalade för sköterskan att magen har blivit ännu större så hon pratade med läkaren. Den läkaren som har jouren ikväll ska komma in och titta. Så länge fick han en extra kissemedicin... =)
Nu sover båda mina killar som stockar... ♥ 

♥ Lunch med finaste Max på McD. ♥
Nu får vi röra oss inom hela sjukhusområdet!
Leker med presenten från J, N och I!

0 hade något att säga!: