BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

måndag 12 september 2011

Imorgon är det inskrivning...

Imorgon är det dags för inskrivning i Lund... Kl 8 ska vi infinna oss på röntgen. Inskrivningen på avd är kl 9 så vi hinner nog checka in på Ronald-huset innan det. Sen misstänker jag att det kommer att vara mycket väntan imorgon. Vi ska prata med narkospersonal, kirurgen och det ska tas prover.

Vi har hållit på att packa lite till och från hela dagen. Jag hade bokat en massage på Trivas på Råå sådär dagen innan allt börjar. Det behövdes verkligen! Så ont det gjorde när hon masserade axlar/skuldrorna/nacke...
Nu ikväll så lämnade vi upp Max till farmor och farfar. Han har tjatat halva dagen om att få komma dit så han var överlycklig. Det känns lite tomt utan honom...

Nu börjar det verkligen att kännas. Jag kan inte beskriva hur det känns, bara att det känns lite olustigt och naturligtvis jobbigt.
Jag tycker att det är jobbigt att packa för denna omgången. Vi vet inte hur länge vi blir kvar. Jag är rädd att jag ska glömma något viktigt. Det är absolut ingen fara om vi skulle glömma något eftersom syster kommer att titta in lite då och då. Och vi har trots allt bara 50 min bilresa hem... Men ändå! ;-)1 hade något att säga!:

Jessica o Emilia sa...

Fullt förståeligt att det är jobbigt; måste ju vara blandade känslor inför det här. Ska hålla mina tummar o en del tår och känner du att du vill ha sällskap en dag så kan jag komma tågandes om jag inte jobbar =) Kramar!