BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

söndag 18 september 2011

Bra dag, än så länge...

Idag sov jag ända till 8, visserligen la jag mig inte förrän strax efter midnatt men det blev ändå 8 timmars oavbruten sömn! Jag vet inte när jag fick det senast!
Vid 8,45 var jag hos Leo och då sov han gott. Han hade fått mat i knappen sen hade han även ätit 0,5 dl yoggi och druckit en del juice! Stora framsteg.

Han sov väl till 10 ungefär, sen fick han komma upp lite. Jag hoppade (inte så värst graciöst!) upp i hans säng och sen fick han sitta lutad mot mig. Han blev ganska ledsen men det verkar inte som om han har ont, utan det är mer obehagligt med alla nålar och drän. Han fick lite mer Ketogan, så att han kunde slappna av, sen sov han i en timme i mitt knä... Mysigt som bara den. När han vaknade till så fick han lite dricka. Eftersom han får lite hosta av det så är det bra att han dricker, han är väldigt dålig på att hosta och han behöver verkligen hosta. De hade tagit en lungröntgen imorse och den visade väl något lite bättre, inte så mycket vätska längre. Det tar tid.

De provade även att stänga av pm men han har fortfarande sk nodalrytm och AV-Block III. Så nu "pacear" pm på kammaren, för förmaket är ok. Som de förklarade det så slår förmaket bra, men kammaren hänger inte riktigt med så det blir otakt. Därför är det bra att de har pm.

Han kräktes lite av det han hostade upp efter att han hade druckit men i hans fall är det bra. Han måste få undan allt slem. Han fick även en inhalation av Ventoline som löste lite mer slem.Han blev lite orolig igen när jag gick ner från sängen och när han hamnade på en kudde och blev lagd lite på sidan så slocknade han som en stock! Det tar på krafterna att flytta runt.
Syresättningen är bättre idag, igår låg han runt 72-78 ungefär, idag har han legat mellan 82-89, han var tom uppe i 100 på skärmen men det vet vi att det inte stämmer. Man får ta värdena med en liten nypa salt.

Han känns piggare idag och ser bättre ut "färgmässigt". Så det går långsamt på rätt håll!


2 hade något att säga!:

Jessica o Emilia sa...

Alla sladdar o maskiner runt omkring är säkert skrämmande i sig och det är ju inte så lätt att förklara för en så liten. En annan som bara sitter och ser bilderna på lillkillen tycker det känns så obehagligt och ser så hemskt ut...tur du är så bra på att förklara allt o är du lugn så är en annan lugn =) Kram!

Gunilla Månsson sa...

Det känns som om gosegurkan är på rätt väg. Jättemånga kramar till er alla kämpar!!! Vi älskar er!!!!!!!!!